Kısmetse Olur Cansel Hamile Mi

Cansel Çördük Hamile Mi? 
Kanal D'nin sevilerek takip edilen evlendirme programı Kısmetse Olur ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Evin sevilen çiftlerinden olan CanEs çifti ile ilgili ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. Gelinler evinde bulunan ve Eser West ile ile sevgili olan Cansel Çördük'ün hamile olduğu yönünde ki iddialar gündeme bomba gibi düştü. Peki Cansel gerçekten hamile mi? kaç haftalık hamile? Cansel bebeği aldırdı mı? bütün bu soruların cevabı haberimizde yer almaktadır.

Cansel Çördük eve sonradan giren gelin adayı oldu. Cansel ilk Emre Ubeyli için gelse de evde ilk başlarda kimse ile aşk yaşamadı. Eser West'de eve sevilen gelin adayı Ayça için gelmiş ancak daha sonra elenmişti. Eve geri dönmeden Cansel Çördük için video çekip aşkını itiraf eden Eser eve yeniden döndü ve Cansel ile büyük bir aşk yaşamaya başladı. Çift ilk başlarda güzel gitse de daha sonraları ayrılık kararları ile hayranlarını çok üzmüş ancak daha fazla ayrılığa dayanamayıp barışmışlardı. Aşkları bir dargın bir barışık devam eden çiftin dışarıda da aynı evde yaşadıkları iddia ediliyor.

Cansel Kaç Haftalık Hamile?
Sosyal medyada çıkan haberlere göre dışarıda ki hayatlarında aynı evde yaşayan çiftin imam nikahı kıydıkları söyleniyor. Söylentilere göre Cansel'in 5 haftalık hamile olduğu ve çiftin ilk başta çocuğu aldırmayı düşündüğü ancak yarışma yakında final yapacağı için vazgeçtikleri söyleniyor.

Cansel Bebeği Aldırdı Mı?
Cansel'in hamile olduğu yönünde ki iddialar sosyal medyanın gündemine bomba gibi oturdu. CanEs fanlarının bir kısmı buna inansa da bir kısmı da buna inanmadı. Ancak Cansel ve Eser'in programın bir bölümünde bir tanıdığımızı kaybettik demeleri şüphe uyandırdı. İkisininde durgun olması ve ikisininde aynı anda bir tanıdığımı kaybettim demesin bebeği aldırdıkları yönünde ki şüpheleri akla getirdi.



Kısmetse Olur Cansel Hamile Mi Reviewed by Sözlerine Bak on 15:05 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.