Hayatımın Aşkı Demir (Serkan Çayoğlu) Kimdir, Oynadığı Diziler

Hayatımın Aşkı Demir Kimdir
Kanal D ekranlarında bu Pazar izleyici ile buluşan Hayatımın Aşkı dizisi hızlı başladı. Pazar günü yayınlanan dizi reytinglerde büyük başarı gösterdi. Başrollerini Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu ve Berk Hakman'ın oynadığı dizi AB'de ve Total'de 4. sıraya yerleşti. İlk bölümü ile böyle bir başarı gösteren dizinin bu sezonun iddialı dizilerinden olması bekleniyor. Serkan Çayoğlu, Hayatmın Aşkı dizisinde Demir karakterini canlandırıyor. Hayatımın Aşkı Demir kimdir, kaç yaşında, boy kilo, biyografisi oynadığı diziler ve daha fazlası haberimizin detayında yer almaktadır.

Hayatımın Aşkı dizisinin kadrosunda usta oyuncularda yer alıyor. Zafer Algöz, Zeynep Eronat, Avni Yalçın, Ayşegül İşsever ve Yonca Evcimik dizinin kadrosunda yer alan diğer oyuncular.

Serkan Çayoğlu dizide Demir karakteri ile karşımıza çıkacak. 30 yaşında yakışıklı, zampara ve bir o kadar da çekici olan Demir reklam dünyasının duayeni Hulusi Cerrahoğlu’nun biricik oğludur. Yaratıcı, kendine güvenen, başarılı bir reklamcı. Ajans 237 reklam ajansının sahibi Gökçe'nin de patronudur.

Serkan Çayoğlu Kimdir
31 Mayıs 1987 Almanya doğumlu olan yakışıklı oyuncu modellik yapmayı düşünürken oyunculuğa yönelmiş ve Ümit Çırak, Dolunay Soysert gibi isimlerden profesyonel oyunculuk eğitimi almıştır..

Eğitimini üniversitenin Ekonomi bölümünde Almanya da tamamlamıştır. İlk olarak 2012 yılında Kuzey Güney dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur‘un İtalya’dan gelen arkadaşını canlandırmış olup sonrasında Zeytin Tepesi'nde yer almıştır.

Hande Yener‘in “Ya Ya Ya” klibinde de oynamıştır. 2014 yılında başlayan Kiraz Mevsimi'nde Ayaz Dinçer rolünü canlandırmış bu dizi ile büyük hayran kitlesine ulaşmıştır. Ayrıca bir ikiz kardeşi vardır

Serkan Çayoğlu Yaşı: 29
Serkan Çayoğlu Kilo: 84
Serkan Çayoğlu Boyu: 1.88
Serkan Çayoğlu Doğum Yeri: Almanya

Serkan Çayoğlu Oynadığı Diziler
Hayatımın Aşkı - Demir
Kiraz Mevsim - Ayaz
Zeytin Tepesi
Kuzey Güney



Hayatımın Aşkı Demir (Serkan Çayoğlu) Kimdir, Oynadığı Diziler Reviewed by Sözlerine Bak on 14:35 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.