Ana Ocağı Yarışması - Ana Ocağı Yarışmacıları - Ana Ocağı Nerede Çekiliyor

ANA OCAĞI YARIŞMASI
Trt 1'de son zamanlarda ses getiren bir yarışma başladı.Şehir yaşamının karmaşasından sıkılanlar için çok güzel bir yarışma olan Ana Ocağı, Trt 1 ekranlarında izleyici ile buluştu.Dört genç kızın şehir yaşamından çıkıp köy yaşamında yaşamaları için üç anneden köy yaşamını öğrenmeye çalıştıkları yarışma ilgi odağı olmaya başladı.

Sakarya’nın Serdivan ilçesindeki 50 dönümlük bir arazi üzerine kurulu kendi çiftliğinde gerçekleştiği Ana Ocağı’nda yarışmacılara köydeki yaşamı, unutulmaya yüz tutmuş değerlerimizi öğretecek üç eğitmen anne de yer alıyor.Köy yaşamında teknolojiden uzak bir hayat süren yarışmacılar annelerden aldıkları eğitimle haftanın son günü bu eğitim çerçevesinde haftanın birinci belirleniyor.

Daha çok başarı gösteren yarışmacı eğitmen anneler tarafından birinci seçiliyor ve dört bilezik ile ödüllendiriliyor.Her hafta dört genç kızın misafir olarak geldiği yarışmada bir birinden değişik ve eğlenceli anların yaşandığı yarışmada yarışmacılar zor anlarda yaşayacak.
Eğitmen annelerin verdiği eğitimi doğru uygulayan ve yarışma süresinde en uyumlu davranışı gösteren yarışmacı annelerimiz tarafından haftanın finalinde birincilik ile ödüllendiriliyor.







ana ocağı yarışması,trt 1 ana ocağı yarışması başvuru,ana ocağı yarışma başvurusu,ana ocağı yarışmasında ki kızlar kim,ana ocağı yarışması nerede çekiliyor
Ana Ocağı Yarışması - Ana Ocağı Yarışmacıları - Ana Ocağı Nerede Çekiliyor Reviewed by Sözlerine Bak on 14:53 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.