Hayat Şarkısı Kemal (Uğur Karabulut) Kimdir, Oynadığı Diziler

Hayat Şarkısı Kemal Kimdir
Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ecem Özkaya, Tayanç Ayaydın ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın oynadığı Hayat Şarkısı dizisine yeni oyuncular dahil oldu. Filiz Ahmet ve Uğur Karabulut, Hayat Şarkısı'nın bu akşam ki bölümünde boy gösterecek. Uğur Karabulut, dizide Kemal karakterine hayat verecek. Peki Hayat Şarkısı Kemal kimdir, kaç yaşında, nereli, boy kilo, oynadığı diziler ve daha fazlası haberimizin detayında yer almaktadır.

Uğur Karabulut dizide Kemal karakterine hayat verecek. Kemal karakteri ise dizinin sevilen karakteri Melek için gelecek. Kemal'in gelişi Hüseyin ile Melek'in arasında soğuk rüzgarlar esmesine sebep olacak.

Uğur Karabulut Kimdir
19 Kasım 1983 Ankara doğumludur. Çanakkale Üniversitesi Ziraat Mühendisliği bölümü mezunudur. Bir çok dizide rol alan yakışıklı oyuncu Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu dizisinde dikkat çekmiştir. Daha sonra Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği Hayat Devam Ediyor dizisinde iki sezon boyunca Tuğrul Ersoy karakterini canlandırdı. 2015 yılında 91.1 filminde rol almıştır.

2004-2008 yılları arasında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı'nda oyunculuk eğitimi aldı. Ekranla tanışması, 2007 yılında oynadığı Magic Goon enerji içeceği reklam filmiyle oldu daha sonra bir çok reklam filminde rol aldı.

Uğur Karabulut Oynadığı Diziler ve Filmler
Hayat Şarkısı - Kemal
91.1
Yedi Güzel Adam
Şüphe
Hayat Devam Ediyor
Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu
Her Sevda Bir Veda
Vurgun




Hayat Şarkısı Kemal (Uğur Karabulut) Kimdir, Oynadığı Diziler Reviewed by Sözlerine Bak on 18:25 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.