Paramparça Hazal Diziden Neden Ayrıldı - Alina Boz Diziden Neden Çıktı - Paramparça Hazal Diziden Ayrıldı Mı

PARAMPARÇA HAZAL DİZİDEN NEDEN AYRILDI 
Son zamanların en çok konuşulan ve en çok izlenen dizisi Paramparça'dan bir oyuncu ayrıldı.Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın paylaştığı Paramparça dizisinden Hazal karakterini canlandıran Alina Boz'un diziden ayrıldığı konuşuluyor.Dizinin kötü ve paraya düşkün kızı Hazal, diziden neden ayrıldı?Nurgül Yeşilçay'ın canlandırdığı Gülseren'in kızını canlandıran Alina Boz'un Paramparça dizisinden ayrıldığı konuşuluyor.

Paramparça dizisinden Hazal karakteri mi çıktı yoksa Alina Boz'un canlandırdığı Hazal karakterinin yerine başka bir oyuncu mu gelecek.Alina Boz'un Paramparça dizisinden Rusya'ya dönmek için ayrıldığı konuşuluyor.Peki bu kadar başarı ile giden Paramparça dizisinden bir oyuncu neden ayrılır.
Alina Boz başka bir dizi için teklif mi aldı yoksa gerçekten Rusya'ya mı dönecek.Babası Türk annesi Rus olan Alina Boz bir röportajında Tiyatro eğitimini Rusya'da alacağını açıklamıştı.

Alina Boz eğitimi için mi yoksa başka bir dizi için mi bu kadar başarı ile giden diziden ayrıldı. Dizilerin tutmadığı şu dönemde en çok başarı gösteren dizi Paramparça dizisi olmuştu.Dizide Hazal karakterini canlandıran Alina Boz ise güzelliği ve oyunculuğu ile çok sevilmiş ve beğenilmişti.Dizide Gülseren'in kızım diye büyüttüğü ve canından çok sevdiği Hazal karakteri mi yoksa Alina Boz mu diziden ayrıldı.Peki Alina Boz'un canlandırdığı Hazal'ın yerine hangi oyuncu gelecek.Alina Boz dizi ile bir anlaşmazlık mı yaşadı yoksa kendi isteği ile mi ayrıldı. İlerleyen günlerde netlik kazan bu bilgi doğrulandığında sitemizde bulabilirsiniz.

ALİNA BOZ KİMDİR
14.06.1998 Moskova/Rusya doğumludur. Babası Türk annesi Rus olan güzel oyuncu ilk olarak başrolünü Şebnem Bozoklu ve Hakan Yılmaz'ın başrolünü oynadığı Cesur Hemşire dizisinde rol almıştır.Daha sonra Paramparça dizisinde Hazal karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Meryem Uzerli'ye benzeyen küçük oyuncu bakalım hangi proje ile karşımıza çıkacak.

ALİNA BOZ OYNADIĞI DİZİLER
Cesur Hemşire
Paramparça

ALİNA BOZ RESİMLERİ - FOTOĞRAFLARI

















paramparça hazal diziden neden ayrıldı, alina boz diziden neden çıktı, paramparça hazal diziden ayrıldı mı, paramparça hazal diziden çıktı
Paramparça Hazal Diziden Neden Ayrıldı - Alina Boz Diziden Neden Çıktı - Paramparça Hazal Diziden Ayrıldı Mı Reviewed by Sözlerine Bak on 20:15 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.