Ütopya Semih Öztürk Kimdir - Kaç Yaşında Nereli Boyu Kilosu Biyografisi

ÜTOPYA YARIŞMASI SEMİH
Biri Bizi Gözetliyor ve O Ses gibi yarışmaların yapımcısı John de Mol tarafından geliştirilen Ütopya yarışması Hollanda'da yayınlandığı gün izlenme rekorları kırdı.Tv8'de Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yapacağı Ütopya yarışması Çarşamba günü izleyici ile buluşacak.15 yarışmacının yarışacağı yarışmada doğaya karşı kendi medeniyetlerini kuracaklar ve yarışmada kalabilmek için savaşacaklar.

Haftanın belli günleri televizyonda yayınlanacak olan yarışma pazar akşamı internette yayınlanmaya başladı bile...Yarışmanın yarışmacıları ise belli oldu ve sizlere yarışmacıları tanıtacağız...Acun Ilıcalı’nın yepyeni programlarından biri olan Ütopya; O Ses ve Biri Bizi Gözetliyor programlarının yapımcısı John De Mol tarafından geliştirilmiştir. Hollanda’da yayınlandığı gün reyting rekorları kırmıştır. 15 yarışmacı doğaya karşı kendi yaşam alanlarını kuracaklar ve hayatta kalabilmek için mücadele edecekler. 15 yarışmacıdan biri olan Semih Öztürk en çok dikkat çeken yarışmacılar arasında yer alıyor.

ÜTOPYA SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR
Öztürk yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Öğrenci olan Semih Öztürk bekar ve Koç burcudur.
1.80 boyunda olan Semih Öztürk konuşmayı çok seviyor ve yetenekleri arasında görüyor.Kendisinin son derece inatçı olduğunu belirtiyor ve bunun bir yetenek olduğunu dile getiriyor. 14 kişiyle uzun süre bir yerde yaşamanın kendisince kolay olabileceğini, ancak 14 kişinin kendisine nasıl tahammül edeceğini bilmiyor. Çünkü kendisinin çok fazla konuştuğunu, konuşmayı sevdiğini belirtiyor. Tüm bunların yanı sıra elektrik işleriyle pek ilgili olmadığını, ancak hemen bir şeyleri öğrenebilme potansiyelinin olduğunu söylüyor.

Semih İsim: Semih Öztürk

Cinsiyet: Erkek

Yaş: 24

Meslek: Öğrenci

Boy: 1.80

Yaşadığı Yer: İstanbul

Medeni Durumu: Bekar

Burcu: Koç

Yetenekleri: Konuşmak


ütopya yarışması semih öztürk kimdir, ütopya semih kimdir, ütopya semih kaç yaşında, ütopya semih nereli, ütopya semih boyu, ütopya semih kilosu, ütopya semih biyografisi, ütopya semih hayat hikayesi, ütopya semih evli mi, ütopya semih bekar mı, ütopya semih sevgilisi, ütopya semih
Ütopya Semih Öztürk Kimdir - Kaç Yaşında Nereli Boyu Kilosu Biyografisi Reviewed by Sözlerine Bak on 16:33 Rating: 5

21 yorum:

  1. ütopya çıkışında sağlam dayak yiyecek olan boş büyütülmüş boş yaşayan insancık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son derece hakli.Bence saglam bir sopa yicek.Kurretulayna gelince ben bu kadar igrenc karakterli birini gormedim.Migde bulandirici biri

      Sil
    2. Ulan hayatımda bu kadar zeki bir insan görmedim o yarışma aynı zamanda zeka karakter yarışması aklını kullanıyor bence bunun için dayak filanda yemeyecek elbet birilerini koruyan vardır izmit arkanda semih raad ol

      Sil
    3. Semih adamın dibisin kim tutar seni beee

      Sil
    4. acaba askere gıttı mı ya hanı böyle bir tipı dövmek farzdır

      Sil
  2. Kafası çalışıyor

    YanıtlaSil
  3. Sadece kafa calismakla olmaz insands karakterde lazim.bence Semihasalak.bu ne yaaaa?eli cebinde ask senaryoları yaziyor.kazanan paralari kurrutulay na harcamaya calisiyor.bence ortaligi karistiran turkan.Semih tTürkan ttarafında olma nedeni para kazandiriyor oolması.kurritulay nida sevmiyor sadece oyunun parcasi olarak kullanıyor kizda da karakter yok.en tehlikeli kaypak murat.en sağlam olanlar özlemserkan tuncay gamze.atin su kurritulay ni ki sSemih abondone olsun.

    YanıtlaSil
  4. Harika zekalı.Yarışmanın en zekisi.On iki yıldır tanınan abidine inat dunyaya gelmis bir dunya harikası.sonuna kadar arkandayız Semih

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. salak mısınız? insan müsvettesi semih iti kendi ağzıyla itiraf ediyor "yaptıklarımın hepsi numara" diye. zaten sevgilisi olan bi kıza sen yazıl bakalım noluyo dışarda. acaip sopa yiyecek ikiyüzlü zibidi.

      Sil
  5. karakterinin zayıf olduğunu düşündüğü insanları yanına alıp, kendisini birinci yapmaya çalışan şahsiyet.Aynı zamanda tabi ki elenecek 2-3 kişi sonrasında rolleri ve kendisi sap gibi ortada kalacak insancığımızdır :))))))

    YanıtlaSil
  6. Semihin zekasının yarısına sahip olsaydınız onun öbürleri gibi sahte ve karaktersiz olmadığını anlarsınız.

    YanıtlaSil
  7. Kafası çalısan ama hakikaten calisan adam bu semih
    Kafasi calisan biižnallah her gordugunu,duydugunu idrak eder
    Ey o dusuncesiz sadece kafa calistirmakla olmaz diyorsun sen konusmayimi biliyorsun ey gecici dunya mali
    Kafa calistirmak herseyi anlamaktir

    YanıtlaSil
  8. Ben böyle malı görmedim kurre kadarda malll çirkini hiç görmedim ama tuncay bunları yiyecek hepsini

    YanıtlaSil
  9. Bu iti sevenlerde de nasıl bi kafa var böyle karektersiz bi insanı beğeniyorlar .
    kara daya hak ediyo ..

    YanıtlaSil
  10. dışarda sırada bekliyoz bu lavuğa şöyle en temizinden öyle bir sopa atcazki bakalım o zaman onu zeki sanan salaklar görecekler zekasıyla kendini nasıl kurtarabilecek!

    YanıtlaSil
  11. Eğer ki tuncay ın hamallıkla yaptığını semih beyniyle millete yaptırıyorsa bu semih in ne kadar zeki tuncayın ise gösteriş meraklısı olduğunu gösterir. Arkadaşlar böyle programlarda iyi insan gibi görünenler değil beynini ve ağzını iyi kullananlar kazanır şöyle anlatayım ; Acun efendinin yaptığı bütün programlarda acun ağzını iyi kullanan ve yalakalıyı seven ( survivor turabi ) gibi adamları hep sağ kolu yapmıştır , semih öztürk üde yarı yolda bırakmıyıcaktır. Yanlış anlamayın semihçi felan değilim keşke bu ayarlı programın oyununa düşmeseniz lakin düşüceksenizde gerçekler bunlar. Şampiyonluğun hayırlı olsun Semih Öztürk.

    YanıtlaSil
  12. Semih hakkında kötü konuşanlar madem ki siz yarışın sizide görelim kim kimi sopalıyor o zaman görürüz.

    YanıtlaSil
  13. Belki yarışmaya girenler içinde en çok konuşan ve ençok ortalığı karıştıran biri ama unutulmamalıdır ki orası bir yarışma ve o bu yarışmayı en iyi oynayan oyuncu bu nedenle arkadaşlar onun ordaki taviarina göre kişiliğine hakaret edemezsiniz. Onun zekasını kiskanmak size birşey getirmez. Süper bir insan olduğu da ortada herşeyiyle arkasında duran ları savunmuş bir insan. Ona kötü yorum gelmesi çok normal unutulmamalıdır ki başarılı ve zeki insanlar hep kiskanilmistir

    YanıtlaSil
  14. Ne bilim insanlar zeki diyo ama ortalığı herkes karıştırabilir bunun için sıradan bi zeka gerekli. Ayrıca karakterinde gerçekten sorunlar var biraz fazlaca gereksiz, samimiyetsiz.

    YanıtlaSil

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.