İşte Benim Stilim Ünlüler Mehtap Yılmaz Kimdir, Boy Kilo

İşte Benim Stilim Mehtap Yılmaz Kimdir 
Tv8'in sevilen yarışması İşte Benim Stilim Ünlüler olarak yeni yıl da izleyici ile buluşacak. Bu haberimizde sevilen yarışmanın yeni yarışmacılarından olan Mehtap Yılmaz hakkında bilgi vereceğiz. Mehtap Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli, boy, kilo, oynadığı diziler ve fotoğraflarını sizinle paylaşacağız. Sevilen yarışma da yeni sezon da jüride değişiklikler olacak. Sevilen jüri üyesi olan Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu, İşte Benim Stilim Ünlüler'de yer almayacak. Eski jüri üyelerinin yerine ie Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya yeni sezon da yeni jüri üyesi olarak yarışma da yer alacak. İvana Sert ve Uğurkan Erez jüri üyeliğine devam ederken, yarışmanın sunuculuğunu her zaman ki gibi Öykü Serter yapacak.

Üç sezondan sonra All Star'ı yapılan yarışma da bu sezon ünlüler yarışacak. Yarışmanın olmazsa olmazları bildiğiniz kavga ve gürültü bu sezon ünlüler yarışacak ve ünlülerin kavgaları ekrana bomba gibi düşeceğe benziyor. Her gün izlenme rekorları kıran yarışma bu sezon da çok konuşulacak. Fan ve sevenleri çok olan ünlülerin takipçileri yarışmanın sıkı takipçileri olacak. Yarışma da oyuncu da müzisyene dansçı dan mankene kadar bir çok ünlü yer alacak. Yeni sezonun ünlü yarışmacıları yeni jüri üyeleri ile yeni yıl da Tv8 ekranların da izleyici ile buluşacak. Yeni sezonun yeni yarışmacılarından olan Mehtap Yılmaz'ı tanıtacağız sizlere.

Mehtap Yılmaz Kimdir 
37 yaşında olan güzel yarışmacı Popstar Alaturka'nın birincisi ve yarışma da sadece stili ile değil sesi ile de sevenlerine seslenecek. Rize'li olan güzel yarışmacı İşte Benim Stilim Ünlüler'de büyük ses getirecek ve çok konuşulacak.

Ad: Mehtap
Soyad: Yılmaz
Yaş: 37
Doğum Yeri: Rize
Doğum Tarihi: 19 Mart 1978
Boy: 
Kilo:



işte benim stilim ünlüler mehtap yılmaz kimdir, mehtap yılmaz boy kilo, mehtap yılmaz kaç yaşında, mehtap yılmaz oynadığı diziler, mehtap yılmaz şarkıları, mehtap yılmaz kıyafetleri, mehtap yılmaz nereli, mehtap yılmaz biyografisi, mehtap yılmaz sevgilisi
İşte Benim Stilim Ünlüler Mehtap Yılmaz Kimdir, Boy Kilo Reviewed by Sözlerine Bak on 13:09 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.