İşte Benim Stilim Ünlüler Simge Tertemiz Kimdir, Boy Kilo, Oynadığı Diziler

İşte Benim Stilim Ünlüler Simge Tertemiz Kimdir
Tv8'in sevilen moda yarışması İşte Benim Stilim Ünlüler olarak 2016 yılın da izleyici ile buluşacak. Yılbaşından sonra yayınlanması planlanan yarışmanın yarışmacıları da netlik kazandı bunlardan biri de oyuncu ve manken olan Simge Tertemiz oldu. Bu haberimizde sevilen yarışmanın yeni yarışmacılarından olan Simge Tertemiz hakkında bilgi vereceğiz. Simge Tertemiz kimdir, kaç yaşında, nereli, boy, kilo, evli mi, oynadığı diziler ve fotoğraflarını sizinle paylaşacağız.

Modanın en iddialı yarışması olarak bilinen yarışma da yeni sezon da jüride değişiklikler olacak. Sevilen jüri üyesi olan Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu, İşte Benim Stilim Ünlüler'de yer almayacak. Eski jüri üyelerinin yerine ie Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya yeni sezon da yeni jüri üyesi olarak yarışma da yer alacak. Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'nun yeni sezon da olmaması yarışmanın sevenlerini üzse de yeni sezon da ünlülerin yarışması büyük ses getirdi. İvana Sert ve Uğurkan Erez jüri üyeliğine devam ederken, yarışmanın sunuculuğunu her zaman ki gibi Öykü Serter yapacak.

Yeni yıl da izleyici ile buluşacak olan yarışmanın yarışmacıları belli oldu. Tv8 ekranlarında yeni sezonda Ünlüler olarak yayınlanacak yarışma büyük ses getirecek. Reyting rekortmeni olan yarışma yeni yıl da da bomba gibi devam edecek.

Simge Tertemiz Kimdir
9 Eylül 1988 İskenderun doğumludur. Yahya Kemal Beyatlı İlk Öğretim Okulun'da ilk okulu okuyan güzel yarışmacı, Nuri Cıngıllıoglu Lisesisinde okudu. Anadolu Üniversitesi (Eskişehir) Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünde öğrenim görmektedir. 2002 "Best Model of Turkey" gelecek vadeden misyon ödülü, 2004 "Best Model of Turkey" birinciliği, 2004 "Best Model of The World" dördüncülüğü, 2004 "Miss Tourism" beşinciliğine sahiptir.

2011 yılında 4,5 aylık hamile olduğu için 5 yıldır birlikteliği olan Murat Kadıoğlu ile yıldırım nikahıyla evlendi ve bu evlilikten Nail Kayra isminde çocuğu olmuştur. Bu sırada Murat Kadıoğlu'nun daha önceki eşinden bir çocuğu daha olmuş ve bunun sonucunda Simge ile Murat arasında başlayan şiddetli geçimsizlik mahkeme koridorlarına taşınmıştır. Simge Tertemiz ile Murat Kadıoğlu'nun evliliği 2014'te sona ermiştir.

İlk oyunculuk deneyimini Çılgın Dersane Gamze ile yapmıştır. Daha sonra Çılgın Dersane Kampta filminde de rol almıştır. Atv'de Özel Hat magazin programının sunuculuğunu yapan güzel oyuncu 2009 Offshone Sürat Tekneleri Yarışmasının tanıtımını yapmıştır. Boxer okurları tarafından 2011 yılının en seksi kadını seçilmiştir. Star Tv'de Süper Star Life magazin programının uzun süre sunuculuğunu yapan Simge Tertemiz, İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasında yer alacak.

Ad: Simge
Soyad: Tertemiz
Boy: 1.78
Kilo: 62
Doğum Tarihi: 9 Eylül 1988
Doğum Yeri: İskenderun




işte benim stilim ünlüler simge tertemiz kimdir, simge tertemiz oynadığı diziler, simge tertemiz oynadığı filmler, simge tertemiz kaç yaşında boy kilo, simge tertemiz biyografisi, simge tertemiz neden boşandı, simge tertemiz sevgilisi, simge tertemiz kıyafetler, resimleri, hangi programı sundu
İşte Benim Stilim Ünlüler Simge Tertemiz Kimdir, Boy Kilo, Oynadığı Diziler Reviewed by Sözlerine Bak on 13:58 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.