Kısmetse Olur Kimler Koruma Altına Alındı, Haftanın Birincileri

Kısmetse Olur Kimler Koruma Altına Alındı, Haftanın Birincileri 
Kanal D ekranlarının sevilen programı Kısmetse Olur bu hafta koruma altına alınanlar belli olacak yeni bölümü ile 18 Aralık Cuma ekranlarda olacak. Bu haftanın birincileri kimler olacak ve kimler koruma altına alınacak tüm seyirci tarafından merakla bekleniyor. Cumartesi günü ise yarışmadan bir kişi elenerek ayrılacak ardından yeni yarışmacı adayı beklenecek.

Eleme sisteminde ki değişiklik nedeniyle artık yarışmadan bir kişi eleniyor ve bir yeni aday yarışmaya dahil oluyor. Bildiğiniz üzere eskiden yarışmadan bir gelin ve bir damat adayı eleniyordu ve onların gitmesinin ardından eve yine bir gelin ve bir damat adayı giriş yapıyordu. Kanal D ekranlarının en farklı izdivaç programı olan yarışmada 7 erkek ve 7 kız yarışıyor. gün sonunda yarışmadan ayrılan adaylar evlerine gidiyorlar ertesi gün yarışma saatinde tekrardan stüdyoda oluyorlar.

18 Aralık Cuma Kısmetse Olur Koruma Altına Alınanlar 

Kızlardan - Koruma Altına Alındı
Erkeklerden - Koruma Altına Alındı

Kimlerin koruma altında olduğu yarışma saatinde açıklanınca buradan bilgilendirilecek.

Çoğu zaman kavgalarla geçen Kısmetse Olur bölümleri ekran başındakiler tarafından büyük ilgi ile izleniyor. İlk bölümlerinde tam olarak aradığı başarıyı bulamayan program daha sonra ise bir anda gündeme oturup izlenme rekorları kırmaya başladı. Kırmızı odaya kimler geçecek neler yaşanacak ep si bugün beli olacak. Bizde sizlere yarışmada hakkında tüm detayları buradan anlık olarak anlatacağız. Kısmetse Olur yarışmacıları birbirleri ile nele konuşacak ve hangi tartışmalar yaşanacak hep birlikte göreceğiz.


kısmetse olur, kimler koruma altına alındı, haftanın birincileri, 18 aralık cuma, kısmetse olur kimler koruma altına alındı, kısmetse olur haftanın birincileri
Kısmetse Olur Kimler Koruma Altına Alındı, Haftanın Birincileri Reviewed by Sözlerine Bak on 09:20 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.