Big Brother İdil Kimdir, Boy Kilo Yaş

Big Brother İdil Kimdir, Boy Kilo Yaş
Star Tv ekranlarında dün akşam başlayan ve ilk bölümü ile büyük ilgi toplayan yarışma Big Brother yarışmacıları ile de büyük ilgi gördü. Big Brother İdil Naz Kaluç ise en çok dikkat çeken isimlerden oldu. Kendisini daha önce Bu Tarz Benim adlı yarışmada yarışmacı olarak görmüştük. Sivas'lı olan İdil farklı saç tarzı ile ve hazır cevap özelliği ile dikkat çeken bir yarışmacı oldu. Asuman Krause'nin sunumu ile ilk bölüm Cumartesi akşamı yayına girdi. Merak edilen konulardan birisi olan Big Brother yarışmacıları kimler olacak sorusu ise yanıt buldu.

Dünya üzerinde bir ok ülkede yayınlanmış ve hepsinde de reyting rekorları kırmış olan yarışma artık Türkiye'de. 8 erkek 8 kadın yarışmacının eve girmesi ile zorlu mücadele başladı. 100 gün boyunca dış dünya ile ilişkileri kesilecek olan yarışmacılar her hafta Cumartesi eleme gecelerinde elenmemek için mücadele verecekler. Dokunulmazlık ve liderlik oyunlarında başarı elde eden kişiler ise haftanı finalinde elenme riski taşımayacaklar.Bu yüzden eleme geceleri oldukça önem taşırken oyunlarda bir o kadar zorlu ve heyecanlı.

Big Brother İdil Kimdir
Sivas'lı olan 20 yaşında ki İdil şuan için öğrenci. Daha önce Bu Tarz Benim yarışmasında kendisini gördük ve izledik. Çok konuşan ve her şeyi bilmiş halleri kimilerini çıldırtıyor olsa da kimilerinin beğenisini topluyor. Hayatta her şeyini bu hırsına bağlıyor.

Yaş : 20
Boy : 1.62
Kilo : 57
Doğum Yeri : Sivas
Meslek : Öğrenci




big brother yarışmacıları, big brother idil kimdir, big brother idil nereli, big brother idil kaç yaşında, boy kilo, nerede oynadı, idil naz kaluç,big brother türkiye yarışmacıları
Big Brother İdil Kimdir, Boy Kilo Yaş Reviewed by Sözlerine Bak on 10:48 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.