Kısmetse Olur Gürkan Kimdir, Gürkan Boy Kilo Fotoğrafları

Kısmetse Olur Gürkan Kimdir, Gürkan Boy Kilo Fotoğrafları
Ekranların en sevilen ve merak edilerek takip edilen yarışmalardan bir tanesi olan Kısmetse Olur yarışmasında eleme gecesi yapıldı ve giden isim belli oldu. Ardından ise Kısmetse Olur yarışmasına yeni gelen yarışmacı Gürkan kimdir ve kaç yaşında gibi detayları haberimizin devamında bulacaksınız. Her hafta elemede elenen isimden hemen sonra bir kişi eve yeniden giriş yapıyor. Bu hafta Kısmetse Olur yeni gelen yarışmacısı Gürkan oldu.

Geçtiğimiz haftalarda daha önce Kısmetse Olur yarışmasına iki isim birden dahil oluyordu. Fakat değişen eleme sistemi ile artık yarışmaya eleme gecesinden sonra bir kişi dahil oluyor. Elenen ise bir kişi oluyor. Çünkü halk oylamasında haftanın çifti olan yani koruma altına alınan isimlerden hangisi daha fazla oy almışsa o evden kimse elenmiyor. Yani eğer koruma altına alınanlardan erkek aday daha fazla oy almışsa haftanın finalinde elemeye kalan erkek aday elenmekten kurtuluyor.

Son olarak yarışmaya dahil olan isim Nurçin oldu. Ceyda'nın elenmesi üzerine yarışmaya yeni gelen isim olan Nurçin bir anda diğer yarışmacılar ile hemen tanıştı. Bu haftaya damga vuran olay isi Ayça ve Emre ayrılığı oldu. Ayça'nın bir alışveriş merkezinde eski nişanlısı Halil ile yemek yediği fotoğraflar Kısmetse Olur evine gösterildi ve başta Emre olmak üzere tüm yarışmacılar şok oldu.

Kısmetse Olur Gürkan Kimdir
12 Aralık Cumartesi Kısmetse Olur haftanın finalinde elenen ismin evden ayrılması üzerine yeni gelen yarışmacı Gürkan oldu. Bir anda dikkatleri üzerine çeken Gürkan kimdir kaç yaşında boyu ve kilosu gibi detaylar aşağıda sizlere sunuldu.

Yaş : 33
Boy :1.76
Kilo : 72
Doğum Yeri : Sivas
Meslek : Futbolcu


KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI 

Kısmetse Olur Nurçin Kimdir
Kısmetse Olur Dani Kimdir
Kısmetse Olur Erdem Kimdir
Kısmetse Olur Mehtap Kimdir
Kısmetse Olur Ayça Kimdir
Kısmetse Olur Serhan Kimdir
Kısmetse Olur Emre Kimdir
Kısmetse Olur Melis Kimdir
Kısmetse Olur Cansel Kimdir 
Kısmetse Olur Eser West Kimdir
Kısmetse Olur Murat 
Kısmetse Olur Tankut
Kısmetse Olur Duygu
Kısmetse Olur Ercan

kısmetse olur gürkan kimdir, kısmetse olur gürkan nereli, kısmete olur gürkan kaç yaşında, gürkan boy kilo, kısmetse olur gürkan boyu kilosu, kısmetse olur gürkan,kismetse olur gürkan mesleği
Kısmetse Olur Gürkan Kimdir, Gürkan Boy Kilo Fotoğrafları Reviewed by Sözlerine Bak on 01:46 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.