Big Brother Gökçen Kimdir,Kaç Yaşında Boy Kilo

Big Brother Gökçen Kimdir,Kaç Yaşında Boy Kilo
Star Tv ekranlarında başlayan ve ilk bölümü ile büyük beğeni toplayan Big Brother Türkiye yarışmacılarından Gökçen dikkat çeken isimlerden oldu bizde sizlere bu haberimizde Gökçen kimdir kaç yaşında boyu ve kilosu gibi detayları vereceğiz. 8 kız 8 erkek yarışmacı dün akşam itibariyle eve giriş yaptılar. İlk olarak evi tanımaya başlayan yarışmacılar kendileri ile tanışmayı unutunca komik bir an yaşandı. Daha sonra ise gruplar halinde eve diğer yarışmacılar giriş yaptı. Böylece Big Brother ilk yarışmacıları belli oldu.

Asuman Krause'nin sunumu ile başlayan yarışmada birbirinden farklı 16 yarışmacı yer alıyor. Farklı görevler ve oyunlarla da yarışmalar yapılıyor. Haftanın lideri kim olacak sorusu ise verilecek olan ilk görevde belli olacak. Yarışmacılardan en çok dikkat çeken isim Gökçen hem güzelliği ile hemde fiziği ile dikkat çekti. Aptal sarışın düşüncesini kırmak için elimden geleni yapacağım diyen Gökçen Yurt fitness eğitmeni. Bu haberimizde sizlere diğer merak edilen soruların yanıtlarını vereceğiz.

Big Brother Gökçen Kimdir
30 yaşında ki güzel yarışmacı fitness eğitmeni olduğu için oldukça düzgün bir fiziğe sahip ayrıca güzelliği ile de bir anda dikkatleri üzerine çekti. Big Brother sarışın yarışmacısı Gökçen Yurt burada aptal sarışın olmadığını  göstermek için elinden geleni yapacağını söylüyor.

Yaş : 30
Boy : 1.70
Kilo : 55
Meslek : Firtness Eğitmeni

Hafta içi her gün Big Brother Türkiye yarışması Star ekranlarında olacak aynı zamanda Big Brother Türkiye internetten sürekli izlenenebilecek. 7/24 online olarak Big Brother izlemek isterseniz yarışmanın kanalında detaylı bilgiler sizlerle olacak.


big brtoher, big brtoher gökçen kimdir, big brtoher gökçen fotoğrafları, gökçen kaç yaşında boy kilo,big brother gokcen,gökçen yurt nereli,big brother gökçen kaç yaşında
Big Brother Gökçen Kimdir,Kaç Yaşında Boy Kilo Reviewed by Sözlerine Bak on 10:34 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.