Kısmetse Olur Serhan Çeliker Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo Fotoğrafları

Kısmetse Olur Serhan
Kanal D'nin yeni sezon programlarından biri olan Kısmetse Olur ekranlara bomba gibi düştü. 7 bayan ve 7 erkeğin ayrı ayrı evlerde ve birbirleri ile görüşmeye giderek birbirlerini tanımaya çalışacaklar. Seda Akgül'ün sunumu ile gerçekleşen yarışmada gerilim hiç eksilmiyor. Kızlar erkekler için erkekler de kızlar için birbirleri ile tartışmaya girmekten çekinmiyorlar. Yarışmada kızlar erkeklerin evine erkeklerde kızların evine misafir olarak gidebiliyor ve birbirlerini daha çok tanıma şanları oluyor.

Yarışmada oyunlar da yer alıyor ve her hafta dokunulmazlık yaşanıyor iki hafta yarışmacıların belirlediği dokunulmazlıkları iki hafta sonra smsler belirleyecek. Erkeklerde bir dokunulmaz kızlarda da bir dokunulmaz olacak. Dokunulmaz olan yarışmacılar hem 10 bin liralık büyük ödülü kazanacak hemde karşı taraftan seçtikleri kişi ile romantik bir yemek yiyecekler.

Yarışmada yarışmacılar birbirlerini tanımaya başladılar ve karşı tarafta ki adayları bir çoğunun kafasında oluştu bile. Yarışmacılar arasında en iddialı olan yarışmacılardan biri olan Serhan Çeliker çok fazla dikkat çekiyor. Kızlar tarafından en çok konuşulmak istenen erkek olarak bilinen ve kızların da en çok onun için tartışması erkeklerinde gözünden kaçmıyor ve erkeklerin en çok rakip gördüğü kişi ise yine Serhan oluyor bu yüzden.

Serhan Çeliker Kimdir
29.06.1989 doğumlu olan yakışıklı oyuncu 26 yaşındadır. Müjdat Gezen Kültür Ve Sanat Merkezi Konservatuar (Tiyatro bölümü) 3. Sınıf Öğrencisi. İş adamı olan yakışıklı yarışmacının tekstil şirketi bulunmakta. Bu Tarz Benim yarışmasında kızlar erkeklerde yine erkek yarışmacılar arasında yer alıyordu yakışıklı yarışmacı. Atv ekranlarında Tövbeler Tövbesi dizisinde Yiğit karakterini canlandırmıştır. Daha sonra bir çok dizide rol almıştır. Aynı zamanda modellik yapan yarışmacı bir çok defilede yer almıştır.


Yaşı: 26
Eğitim Durumu: Müjdat Gezen Kültür Ve Sanat Merkezi Konservatuar (Tiyatro bölümü) 3. Sınıf Öğrencisi
Meslek : İşadamı - Tekstil Şirketi Sahibi
Memleket: Adana
Yaşadığı Yer: İstanbul
Göz Rengi: Koyu Kahve
Boy: 1.88
Kilo : 78
Burç: Yengeç

Serhan Çeliker Oynadığı Diziler
Atv Tövbeler Tövbesi dizisi Yiğit Karakteri
Star Tv İffet dizisi Başkomiser
Show Tv Eve Düşen Yıldırım dizisi Başkomiser
Atv Hayat Devam Ediyor dizisi Reklamcı

Serhan Çeliker Yaptığı Modellik
Damat Tween 1 sene boyunca tüm defileleri
Eskisehir Anadolu Üniversitesi Osmanlı defilesi
Yeditepe Ğnşiversitesi Kökler defilesi
Okan Üniversitesi Moda Tasarım defilesi
Nicolette Giyim İç giyim katalog
Leke Jeans Defile


kısmetse olur serhan çeliker kimdir, kısmetse olur serhan çeliker boy kilo, kısmetse olur serhanın oynadığı diziler, kısmetse olur serhan hangi dizide oynadı, kısmetse olur serhan kaç yaşında, 
Kısmetse Olur Serhan Çeliker Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo Fotoğrafları Reviewed by Sözlerine Bak on 18:55 Rating: 5

1 yorum:

  1. SERHAN ABİ SENİ ÇOK SEVIYORUM SENİ ÇOK SEVIYORUM ADAMIN DİBİSİN ;))))))

    YanıtlaSil

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.