Kara Sevda Zeynep Kimdir Boy Kilo - Hazal Filiz Küçükköse Kimdir

Kara Sevda Zeynep Kimir
Star Tv'nin en iddialı yeni sezon dizisi olan Kara Sevda dizisi dün akşam görücüye çıktı. Çarşamba günü ekranlara gelen dizinin rakipleri çok dişli. Çarşamba gününün reyting rekortmeni Diriliş yine reytinglerde bir numara oldu ve Kara Sevda dizisi reytinglerde ilk bölümü ile üçüncü sıradaydı.

Başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül'ün paylaştığı dizi ilk bölümü çok sevildi. Nihan ve Kemal'in aşkı yeni bir dizi efsanesi olacağa benziyor. Dizinin başrol oyuncuları kadar diğer oyuncuları da dikkat çekiyor. Zerrin Tekindor, Kaan Urgancıoğlu, Burak Sergen, Neşe Baykent, Kürşat Alnıaçık, Orhan Güner, Barış Alpaykut, Melisa Aslı Pamuk, Zeyno Eracar, Hazal Filiz Köse, Rüzgar Aksoy, Çağla Demir, Nihan Aşıcı, Gökay Müftüoğlu ve Metin Coşkun yer aldığı Kara Sevda dizisi ilk bölümü ile büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

Son olarak Günahkar dizisinde izlediğimiz Hazal Filiz Küçükköse, Kara Sevda dizisinde Kemal'in kardeşi Zeynep'i canlandırıyor. Maden Mühendisliği okuyan abisi Kemal'in nazlı kardeşi Zeynep abisi gittikten sonra Nihan ile görüşmeye devam eder. Nihan'a KEmal ile ilgili bütün haberleri verir. Kemal döndüğünde ise Nihan'ın ilk aradığı kişi Zeynep olur Kemal'in gelip gelmediğini sormak için ama Kemal Nihan ile Zeynep'in görüştüğünü anlar ve Zeynep'i uyarır Nihan'a döndüğünü söylememesini ister. Zeynep karakteri ilerleyen bölümlerde daha etkin rol oynayacak. Emir, Zeynep'i kullanarak Kemal'in üzerine çok gelecek ve ilerleyen bölümlerde Zeynep'i daha fazla izleyeceğiz.

Hazal Filiz Küçükköse 
9 Şubat 1988 Mersin doğumlu olan güzel oyuncu İstanbul'da yaşamaktadır. Bir çok projede yer aldı ve son olarak Günahkar dizisinde başrolü canlandırdı. Daha önce ise Star Tv'nin günlük dizisi olan Beni Affet dizisinde Leyla karakterini canlandırdı. Deniz yıldızı dizisi ile televizyon ekranlarında olmaya başlayan Hazal Filiz, yine bu dizi de yer alan Özgür karakterini canlandıran, Tuan Tuna'lı ile hayatını birleştirdi. Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü’nü 3. sınıfa kadar okuyup bu bölümü bırakıp tekrar sınava girdi. Ankara Üniversitesi, Kimya bölümünü kazanan güzel oyuncunun eğitimi hala devam etmektedir.


Boy:168
Kilo:54
Göz Rengi: Ela
Doğum Tarihi: 9 Şubat 1988

Hazal Filiz Küçükköse Oynadığı Diziler 
Deniz Yıldızı
Kalbim Seni Seçti
Alın Yazısı
Adını Feriha Koydum
Beni Affet
Günahkar
Kara Sevda



kara sevda zeynep kimdir, kara sevda zeynep kaç yaşında, kara sevda zeynep boy kilo, kara sevda zeynep oynadığı diziler, kara sevda zeynep hangi dizilerde oynadı, kara sevda zeynep en son hangi dizide oynadı, hazal filiz küçükköse kimdir, hazal filiz küçükköse boy kilo
Kara Sevda Zeynep Kimdir Boy Kilo - Hazal Filiz Küçükköse Kimdir Reviewed by Sözlerine Bak on 13:55 Rating: 5

1 yorum:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.