Kısmetse Olur Eser West Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo Oynadığı Diziler

Kısmetse Olur Eser West  Kimdir 
Kanal D'nin yeni sezon programlarından biri olan Kısmetse Olur ekranlara bomba gibi düştü. 7 bayan ve 7 erkeğin ayrı ayrı evlerde ve birbirleri ile görüşmeye giderek birbirlerini tanımaya çalışacaklar. Seda Akgül'ün sunumu ile gerçekleşen yarışmada gerilim hiç eksilmiyor. Kızlar erkekler için erkekler de kızlar için birbirleri ile tartışmaya girmekten çekinmiyorlar. Yarışmada kızlar erkeklerin evine erkeklerde kızların evine misafir olarak gidebiliyor ve birbirlerini daha çok tanıma şanları oluyor.

Yarışmada oyunlar da yer alıyor ve her hafta dokunulmazlık yaşanıyor iki hafta yarışmacıların belirlediği dokunulmazlıkları iki hafta sonra smsler belirleyecek. Erkeklerde bir dokunulmaz kızlarda da bir dokunulmaz olacak. Dokunulmaz olan yarışmacılar hem 10 bin liralık büyük ödülü kazanacak hemde karşı taraftan seçtikleri kişi ile romantik bir yemek yiyecekler.

Yarışmada ilk eleme gerçekleşti kızlardan ve erkeklerden bir yarışmacı yarışmaya veda etti, Kızlardan Ayşenur Aydoğdu, erkeklerden ise Ercan Çifçi yarışmadan elendi. Kızlar erkeklerden tarafından bir yarışmacıyı koruma altına aldılar Emre koruma altındaydı Serhan'da koruma altına aldılar. Erkeklerde kızlardan Daniela'yı koruma altına aldılar Ceyda koruma altındaydı ve kızlardan Ayşenur erkeklerden de Ercan yarışamaya veda etti. Elenen yarışmacıların yerine yeni adaylar eldi erkekler evine Eser West çok iddialı bir şekilde geldi. Ayça için yarışmaya geldiğini söyleyen yakışıklı yarışmacının düşünceleri içeride değişecek mi Ayça ile konuşma aşamasında olan Emre olanlara nasıl tepki verecek.

Emre West Kimdir
25 yaşında olan yakışıklı yarışmacı, İstanbul'a bir sene önce New York'tan taşınan yarışmacı öğretmenlik yapıyor. Dünya'yı gezen Eser West'in babası Türk annesi, Ameriklı olan yakışıklı yarışmacı yarışmada yaptığı Burhan Altıntop taklidi ile çok konuşulacağa benziyor.

Boy: 1.90
Kilo: 80
Göz Reni: Kahverengi
Meslek: Öğretmen
Yaşadığı Yer: İstanbul


kısmetse olur eser west kimdir, kısmetse olur eser west kaç yaşında, kısmetse olur eser west boy kilo, eser west kimdir, eser west boy kilo, kısmetse olur eser west oynadığı diziler, kısmetse olur eser hangi dizilerde oynadı, kısmetse olur eser sevgilisi
Kısmetse Olur Eser West Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo Oynadığı Diziler Reviewed by Sözlerine Bak on 13:57 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.