Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan Kimdir Boy Kilo Oynadığı Diziler

Kısmetse Olur Melis Kimdir
Kanal D'nin yeni sezon programlarından biri olan Kısmetse Olur ekranlara bomba gibi düştü. 7 bayan ve 7 erkeğin ayrı ayrı evlerde ve birbirleri ile görüşmeye giderek birbirlerini tanımaya çalışacaklar. Seda Akgül'ün sunumu ile gerçekleşen yarışmada gerilim hiç eksilmiyor. Kızlar erkekler için erkekler de kızlar için birbirleri ile tartışmaya girmekten çekinmiyorlar. Yarışmada kızlar erkeklerin evine erkeklerde kızların evine misafir olarak gidebiliyor ve birbirlerini daha çok tanıma şanları oluyor.

Yarışmada oyunlar da yer alıyor ve her hafta dokunulmazlık yaşanıyor iki hafta yarışmacıların belirlediği dokunulmazlıkları iki hafta sonra smsler belirleyecek. Erkeklerde bir dokunulmaz kızlarda da bir dokunulmaz olacak. Dokunulmaz olan yarışmacılar hem 10 bin liralık büyük ödülü kazanacak hemde karşı taraftan seçtikleri kişi ile romantik bir yemek yiyecekler.

Yedi kızın yarışmacı olarak yarıştığı yarışmada her hafta bir yarışmacı yarışmaya veda ediyor ve yarışmaya yeni adaylar geliyor. İkinci hafta yarışmaya giren güzel yarışmacı Melis Buse kızlar arasında ki çekişmeyi arttırmışa benziyor. Yedi kız ve yedi erkeğin bulunduğu yarışmada her hafta iki taraftan bir yarışmacı yarışmaya veda ediyor ve yerlerine yenileri geliyor. Erkekler kızlar tarafından istemediklerini kızlar da erkekler tarafından istemedikleri yarışmacıyı eliyorlar. Elenen yarışmacıların yerlerine ise yenileri geliyor. Bunlar biri de yarışmaya ikinci hafta giren Melis Buse Betkayan ve bizde sizlere bu güzel yarışmacıyı tanıtacağız.

Melis Buse Betkayan Kimdir
23 yaşında olan güzel yarışmacı 1992 doğumludur. Aslen Sivas'lı olan güzel yarışmacı  Beykent Üniversitesi Mimarlık Bölümü İç mimarlık mezunudur ve İç Mimarlık yapmaktadır. Balık burcu olan yarışmacı 1.71 boyun da 54 kilo ağırlığındadır.

Yaşı : 23
Eğitim durumu : Beykent Üniversitesi Mimarlık Bölümü İç mimarlık mezunu
Meslek : İç Mimar
Memleket: Sivas
Yaşadığı Yer : İstanbul
Göz rengi: Açık kahve
Boy: 1.71
Kilo: 54
Burç: Balık



kısmetse olur melis buse betkayan kimdir, kısmetse olur melis kimdir, kısmetse olur melis boy kilo, kısmetse olur melis oynadığı diziler, kısmetse olur melis buse hangi dizilerde oynadı, kısmetse olur nereli, kısmetse olur melis mesleği nedir, 
Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan Kimdir Boy Kilo Oynadığı Diziler Reviewed by Sözlerine Bak on 13:26 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.