Aşkın Bedeli Neden Bitti - Aşkın Bedeli Neden Yok

Aşkın Bedeli Neden Final Yaptı
Star Tv'nin günlük dizilerinden başrollerini Arda Öziri, Burcu Gül Kazbek'in oynadığı sevilen günlük diziden kötü haber geldi. Başrolünü daha Deniz Bolışık'ın oynadığı dizide başrol ve bir çok yan oyuncuda yeni sezonda değişikliğe gidildi. Reytingleri düşen dizi de yeni sezon da reytingleri yükselsin diye başrol kadın karakter ve yan oyuncularda değişikliğe gitti. Bir çok oyuncun değiştiği dizinin reytinglerinde pek bir değişiklik olmadı. Total'de 50 lerde yer alan dizi AB'de ilk 100 listesine bile giremiyor. 418. bölümü ile ekranlara veda eden dizi final bölümü ile son kez izleyicisi ile buluştu.

Dizinin final bölümünde ise yaşananlar dizinin sevenlerini üzdü. Çünkü dizinin final bölümünde hiç bir şey kesinlik kazanmadı. Dizinin reytinglerinin kötü gitmesi dizinin kaldığı yerde bitmesi kararı alındı dizi kaldığı yerde final yaptı ve hiç bir kesinlik kazanamadan bitti buda dizinin sevenlerini üzdü.

Sedef ve Betül aynı anda Tekin’in olduğu buluşma yerine gidecek ve ikiliden biri bebeği alacaktır. Bebeği Betül alır ancak Sedef, bebeğinden vazgeçmeyecektir. Betül'ü takip eden Sedef, Betül'ün kaza yapmasını sağlar ve Betül kaza yapar. Sedef'te aynı şekilde kaza yapar ve tam bebeğini almak için Betül'ün arabasına yönelir kapıyı açacağı sırada Betül uyanır. Ancak Sedef bebeği daha alamamıştır.

Finalde yaşanan büyük olayla, ortalığı karıştıracaktır. Gülnara tam da gerçekleri öğrenecekken, Yaman kaza geçirmiştir. Gülnara vicdan azabıyla Yaman’la ilgilenir. Bu sırada adliyeden Yaman’la evli olmadıklarına dair bir telefon gelir. Ancak Gülnara, telefonda ki adamın konuşmasına izin vermez ve boşanmaktan vazgeçtiğini söyleyerek telefonu kapatır. Azra ise Emir’le ilgilenmeye devam etmektedir. Poyraz, Şimal’in evine bebeğini görmeye gider. Şimal ve Emine yanyanadır. Şimal korkuyla bebeğin bir an önce geri getirilmesini umarken, Poyraz bebeğini evde bulamayınca kıyameti koparır. Bebeği almak için bebeğin süt annesinin yanına gitmek için evden çıkar.

Dizi bu şekilde final yaptı ve izleyicinin aklında bir soru işareti kaldı. Dizinin sevenleri hiç olmazsa dizinin güzel bir şekilde final yapmasını istese de bu şekilde olmadı dizinin reytingleri güzel olsaydı belki dizi şansını başka bir kanal da deneyebilirdi ancak dizinin reytingleri buna müsade etmedi ve Aşkın Bedeli dizisi bu şekilde ekran hayatına veda etti. Dizinin başrol oyuncularının değişmesi bile dizinin yeni sezonda reytinglerini yükseltmedi hatta tam tersi reytingleri daha kötüye gitti ve dinin yayından kaldırılma kararı alındı. Aşkın Bedeli dizisi 418. bölümü ile izleyiciye veda etti.



aşkın bedeli neden bitti, aşkın bedeli neden yok, aşkın bedeli neden final yaptı, aşkın bedeli dizisi niye bitti, aşkın bedeli dizisi niye yayınlanmıyor, aşkın bedeli başka kanala mı geçti, aşkın bedeli hangi kanalda yayınlanıyor, 
Aşkın Bedeli Neden Bitti - Aşkın Bedeli Neden Yok Reviewed by Sözlerine Bak on 13:47 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.