Kısmetse Olur Sermin Kimdir Boy Kilo Yaş ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Sermin Kimdir Boy Kilo Yaş ve Fotoğrafları
Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur yarışmasında ki Sermin Temiz büyük ilgi gören isimlerden biri oldu. Seyircinin aklına takılan sorulardan birisi olan Sermin kimdir, kısmetse olur Sermin kaç yaşında boyu ve kilosu gibi soruları yanıtlamak için bu haberimizi hazırladık. Hem yarışmacıları ile hemde konusu ile ilgi gören yarışma gündüz kuşağının en çok izlenenlerin den birisi oluyor.

Elemelerden sonra bilindiği üzere yarışmaya yeni isimler dahil oluyor. Son olarak Adnan ve Daniela'nın elendiği gece yarışmaya yeni katılan isimlerden birisi olan Sermin Temiz ise kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ve adında söz ettiren isimlerden oldu. Merak edilen soruların başında ise Sermin kimdir kaç yaşında ve nereli gibi sorular yer alırken bizde sizlere fotoğrafları ile birlikte bu detaylı haberi hazırladık.

7 kız ve 7 erkek bu yarışmada evlenecekleri adayları bulmaya çalışıyor. Her bölümünde ise kavgalar tartışmalar ve göz yaşları yer alıyor. Büyük bir rekabetin yer aldığı yarışmada kızlar ve erkekler ayrı ayrı strateji uygulayarak birbirlerini bulmaya ve evlenmeye çalışıyorlar. Kızlar kendi odalarında erkekler ise kendi odalarından kalıyorlar ve kırmızı odada ise birebir olarak yalnız görüşüyorlar bu görüşmenin süresi ise 5 dakika olarak belirlenmiş. Kırmızı odaya kim kimi çağıracak neler konuşacaklar her bölümde akıllara takılan konulardan oluyor.


kısmetse olur sermin kimdir, kısmetse olur, sermin temiz, kısmetse olur sermin kaç yaşında, sermin nereli, sermin boy kilo, sermin fotoğtrafları

Kısmetse Olur Sermin Kimdir Boy Kilo Yaş ve Fotoğrafları Reviewed by Sözlerine Bak on 23:14 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.