Çilek Kokusu Bugün Neden Yok - Çilek Kokusu 17. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak

Çilek Kokusu Yayın Günü Neden Değişti 
Star Tv'nin yaz sezonu olan ve yeni sezonda da devam edecek olan Çilek Kokusu dizisinin yayın günü değişti. Başrollerini Demet Özdemir, Yusuf Çim ve Mert Ekin Daymaz'ın oynadığı dizi Çarşamba günlerinin en çok sevilen dizisi oldu ve reytinglerde hep en seviyede yer aldı. Dizi yaz sezonunda izleyici ile buluştu ve çok sevildi yaz sezonunda başlayan bir çok dizi final yaparken Çilek Kokusu dizisi kış sezonunda da ekranlarda olmayı garantiledi.

Ancak dizi yeni sezonda yeni gününde yani Cumartesi yayınlanacak. Dizinin sevenleri dizinin yayın günü değişmesine ne tepki verecek bekleyip göreceğiz. Çarşamba gününün en çok sevilen dizisi yeni gününde de aynı ilgiyi ve izleyici yakalayabilecek mi bilinmez ama dizinin geçen sezondan çok dişli rakipleri var. Cumartesi günleri Kiraz Mevsimi ve Güllerin Savaşı dizisi reytinglerde en üst seviyelerde bunların arasına şimdi bir dizi daha katıldı. Çilek Kokusu dizisi Cumartesi günleri rakipleri karşısında reytinglerde nasıl bir başarı gösterecek. Bir çok dizi bu şekilde final bile yapabiliyor. Çünkü başarılı bir çok dizi kendi gününde ve saatinde büyük başarı gösterse de yayın günü ve saati değiştiğinde aynı başarıyı gösteremiyor ve erken final yapıyor umarız Çilek Kokusu dizisi aynı sonu yaşamaz.

Çilek Kokusu 17. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak
Peki Çilek Kokusu dizisinin yayın günü neden değişti. Başladığı günden beri yani 16 bölümdür Çarşamba günleri yayınlanan dizi yeni sezonda Cumartesi günü izleyici ile buluşacak. Dizinin yayın gününün değişmesinin sebebi ise başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı Kara Sevda dizisinin Çarşamba günü izleyici ile buluşması. Kara Sevda dizisi 14 Ekim Çarşamba günü ilk bölümü ile ekrana gelecek ve Çarşamba günleri izleyici ile buluşmaya devam edecek. Kış sezonun iddialı dizilerinden olan Kara Sevda dizisi reytinglerde nasıl başarı gösterir bilinmez ama Çilek Kokusu dizisi yayın günü değişmesi dizinin reytinglerinde değişikler olmasını sağlayacak gibi çünkü yeni yayın gününde çok dişli rakipleri var.

Çilek Kokusu dizisi 17. bölümü Cumartesi günü saat 20:00 da sevenleri ile buluşacak. Dizinin bundan sonra ki bölümleri Çarşamba değil Cumartesi günleri ekranlara gelecek.  




çilek kokusu 17. bölüm neden yayınlanmadı, çilek kokusu bugün neden yok, çilek kokusu 17. bölüm ne zaman, çilek kokusu yayın günü neden değişti, çilek kokusu 17. bölüm  hangi gün, çilek kokusu yeni bölüm neden yok , çilek kokusu 17. bölüm neden yok
Çilek Kokusu Bugün Neden Yok - Çilek Kokusu 17. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak Reviewed by Sözlerine Bak on 13:39 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.