Kısmetse Olur Daniela Grajdeanu Kimdir Boy Kilo Oynadığı Diziler

Kısmetse Olur Daniela Kimdir
Kanal D'nin yeni sezon programlarından biri olan Kısmetse Olur ekranlara bomba gibi düştü. 7 bayan ve 7 erkeğin ayrı ayrı evlerde ve birbirleri ile görüşmeye giderek birbirlerini tanımaya çalışacaklar. Seda Akgül'ün sunumu ile gerçekleşen yarışmada gerilim hiç eksilmiyor. Kızlar erkekler için erkekler de kızlar için birbirleri ile tartışmaya girmekten çekinmiyorlar. Yarışmada kızlar erkeklerin evine erkeklerde kızların evine misafir olarak gidebiliyor ve birbirlerini daha çok tanıma şanları oluyor.

Yarışmada oyunlar da yer alıyor ve her hafta dokunulmazlık yaşanıyor iki hafta yarışmacıların belirlediği dokunulmazlıkları iki hafta sonra smsler belirleyecek. Erkeklerde bir dokunulmaz kızlarda da bir dokunulmaz olacak. Dokunulmaz olan yarışmacılar hem 10 bin liralık büyük ödülü kazanacak hemde karşı taraftan seçtikleri kişi ile romantik bir yemek yiyecekler.

Yedi kızın yarışmacı olarak yarıştığı yarışmada her hafta bir yarışmacı yarışmaya veda ediyor ve yarışmaya yeni adaylar geliyor. Yarışmada güzelliği ve fiziği ile kızların en çok rakip gördüğü yarışmacı Daniela oldu. Kendinden çok emin olan yarışmacı bir çok kızın en zorlu rakibi sadece güzelliği ile rakip değil güzel yarışmacı erkeklerinde en çok beğendiği kız yarışmacı olan Daniela ilk hafta erkekler tarafından da koruma altına alınınca kızlar Daniela'yı daha fazla rakip görmeye başladılar.

Daniela Grajdeanu Kimdir
23 yaşında olan güze yarışmacı aslen Romanya'lı ancak İstanbul'da yaşıyor. Beykent Üniversitesi Halkla İlişkiler mezunu olan Daniela Pilates eğitmenliği yapmaktadır.
Bir çok ünlü isimle adı anılan güzel yarışmacı modellikte yapmaktadır.
Aslen Romanya'lı olan güzel yarışmacı benim diyen Türk kızlarına taş çıkaracak durumda Türkçe'yi de Türkler kadar güzel konuşan yarışmacı yarışmada en zorlu rakiplerden



Yaşı: 23
Eğitim Durumu: Beykent Üniversite – Halkla İlişkiler Mezunu
Meslek: Pilates Eğitmeni
Memleket: Romanya
Yaşadığı Yer: İstanbul
Göz Rengi: Kahverengi
Kilo: 54
Boy: 1.70
Burç: Akrep



kısmetse olur daniela grajdeanu kimdir, kısmetse olur daniela boy kilo, kısmetse olur daniela hangi dizilerde oynadı, kısmetse olur daniela oynadığı diziler, kısmetse olur daniela kaç yaşında, kısmetse olur daniela mesleği nedir
Kısmetse Olur Daniela Grajdeanu Kimdir Boy Kilo Oynadığı Diziler Reviewed by Sözlerine Bak on 16:04 Rating: 5

1 yorum:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.