Kiralık Aşk Deniz Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo - Devrim Yalçın Kimdir

Kiralık Aşk Deniz Kimdir 
Star Tv'nin en sevilen dizilerinden olan Kiralık Aşk dizisi reytingleri alt üst etmeye devam ediyor. Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç'un oynadığı dizi bildiğiniz gibi yaz aylarında sevenleri ile buluştu. İlk bölümü ile reytingleri alt üst eden dizinin başarısı daha ilk bölümden belli oldu. Yeşilçam senaryosu ile modernleştirilen dizi oldukça fazla sevildi. Dizinin başrolleri o kadar çok beğenildi ki Elçin Sangu yılın en çok konuşulan kadın oyuncusu oldu. Elçin Sangu'nun oyunculuğu ve güzelliği başarılı oyuncunun sevenlerini arttırdı.

Dizide Defne karakteri ile izlediğimiz güzel oyuncu rolünün hakkını fazlası ile veriyor. Dizi her Cuma reytinglerde en üst seviyelerde. Yaz aylarında başlayan bir çok dizi yine yayından kaldırıldı. Her dizi aynı başarıyı gösteremiyor Kiralık Aşk o kadar çok beğenildi ki dizinin uzun soluklu olacağı en başından belliydi. Dizinin diğer karakterleri de başroller kadar çok beğeniliyor. Dizide Defne'nin patronu olan Neriman ve Koray komik sahneler ile izleyici ekranlara kitliyor.

Geçen bölümlerde bildiğiniz gibi Ömer ile Defne birbirlerine aşklarını itiraf etmiş ve sevgili olmuşlardı. Ancak Neriman'ın işe karışması ile Defne, Ömer'den ayrılmış ve iki sevgilinin arasına soğuk duvarlar örülmüştü. Ömer her fırsatta Defne'den kaçıyor ancak Defne pes etmiyor bulduğu her fırsatta Ömer ile konuşmaya çalışıp ona gerçekleri anlatmaya çalışıyor.
Yasemin ise Ömer'in arkasından iş çevirmeye devam ediyor. Başarılı bir iş adamı olan Deniz, Ömer'i sevmiyor ve onunla rekabet içinde ve Yasemin gizli gizli Deniz'e yardım ediyor. Defne'yi  ödül töreninin çıkışında kaçarken görür ve kim bu gizemli kadın diye merak eder durur. Defne'nin Ömer'in asistanı olduğunda ise yeni bir rekabet başlayacak gibi görünüyor.

Devrim Yalçın Kimdir 
04 Nisan 1974 İstanbul doğumlu olan yakışıklı oyuncu bir çok projede yer alsa da rol aldığı Krem dizisi ile bütün dikkatleri üzerine çekmiştir. oyuncu Barış Yalçın'ın kardeşidir. 2006 yılında Yıldız Savaşları dizisinde rol almış ve bu dizi ile oyunculuğa adım atmıştır. Kardeşi Barış Yalçın kadar çok projede yer almasa da Devrim Yalçın'da kardeşi kadar başarılı bir oyuncudur. Kardeşi Barış Yalçın'da Aşk Yeniden dizisinde Birol karakterini canlandırmaktadır.

Devrim Yalçın Oynadığı Diziler 
Yıldız Savaşları
Krem



kiralık aşk deniz kimdir, kiralık aşk deniz boy kilo, kiralık aşk deniz oynadığı diziler, kiralık aşk deniz hangi dizilerde oynadı, kiralık aşk deniz en son oynadığı dizi, devrim yalçın kimdir, 
Kiralık Aşk Deniz Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo - Devrim Yalçın Kimdir Reviewed by Sözlerine Bak on 16:51 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.