Siyah Beyaz Aşk Ferhat Kimdir? İbrahim Çelikkol Yaşı Boyu

Siyah Beyaz Aşk Dizisi Ferhat Kimdir? İbrahim Çelikkol Yaşı Boyu
En son Kördüğüm dizisinde rol alan İbrahim Çelikkol, Kanal D’nin yeni dizisi Siyah Beyaz Aşk ile ekranlara geri dönüyor. Başrollerini Birce Akalay ile paylaşacak olan İbrahim Çelikkol’u dizide Ferhat rolünde izleyeceğiz. Dizi, gerektiği zaman gözü kara bir adam olan Ferhat’la kendini insanlara adamış doktor Aslı’nın hikayesine odaklanıyor.

İbrahim Çelikkol Kimdir 
14 Şubat 1982 yılında Kocaeli İzmit'te dünyaya gelen İbrahim Çelikkol; oyunculuk kariyerinden bir süre önce modellikle de uğraşmıştır. Özel hayatında da önemli gelişmeler yaşanan Çelikkol, geçtiğimiz ay mimar Mihre Mutlu ile nişanlanmıştı. Daha sonra yakın bir tarihte İbrahim Çelikkol ve nişanlısı sürpriz bir şekilde evlendiler.

İbrahim Çelikkol'un bugünlere gelmesinde büyük rolü olan Osman Sınav, oyunculuk kapılarını araladı. İlk oyunculuk deneyiminde başrolü oynadı. 2008 yılında Osman Sınav'ın çektiği "Pars Narkoterör" dizisinde "Baş komiser Şamil Baturay" rolüne hayat verdi.



2009 yılında TRT1'de ekrana gelen "M.T.A." dizisinde rol aldı. 2010 yılına gelindiğinde Fox TV'de "Keskin Bıçak" ve Show TV'de "Karadağlar" dizilerinde oynadı. 2011 yılında İffet dizisinde "Cemil" karakterine hayat verdi.

2012 senesinde büyük bir gişeye imza atan Fetih:1453 filminde oynadığı "Ulubatlı Hasan" rolüyle büyük yankı uyandırdı.

Basketbol macerası da bitince oyunculuğa yöneldi. Oyunculukla ilgili eğitimler almaya başladı. Bu sırada Çelikkol Osman Sınav ile tanıştı ve bu tanışma hayatının dönüm noktası oldu.

İBRAHİM ÇELİKKOL
Doğum tarihi : 14.Şubat.1982
İbrahim Çelikkol kaç yaşında : 34
Kilo & Boy :
Burcu : Kova
Meslek : Dizi Oyuncusu, Sinema Oyuncusu, Model
İbrahim Çelikkol doğum yeri : İzmit
Siyah Beyaz Aşk Ferhat Kimdir? İbrahim Çelikkol Yaşı Boyu Reviewed by Unknown on 01:37 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.