Çukur Dizisi Sena Koçovalı Kimdir

Çukur Dizisi Sena Koçovalı Kimdir 
Dilan Çiçek Deniz kimdir, kaç yaşındadır sorusu birçok dizisever tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Bodrum Masalı adlı diziyle adını tüm Türkiye'ye duyuran Dilan Çiçek Deniz, sevenlerinin karşısına şimdi de Çukur dizisiyle çıkıyor. Peki, Çukur dizisinin Sena'sı Dilan Çiçek Deniz kimdir? Kaç yaşındadır?

Yamaç’ın büyük aşkı; deli dolu, dik kafalı, yaşam enerjisi yüksek ve güzel bir genç kadın. Yamaç’la ortak bir hayatın hayallerini kurarken, Koçovalı ailesi karşısında bu hayallerini başka bir bahara saklamak zorunda kalır.


Dilan Çiçek Deniz, 1995 yılında Sivas'da doğmuştur. Annesi ve babası öğretmendir. Babası Orhan Deniz, annesi Hale Temizyürek'dir. Ege Üniversitesi'nde Turizm Rehberliği okurken asıl istediği bölümün karşılaştırmalı edebiyat olduğuna karar vererek sınavlara tekrar girip karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır. Oyuncu 15 yaşında "Güneşi Annem Sanırdım" adında şiir kitabı çıkarmıştır. Lisedeyken üç sene boyunca tiyatro eğitimi aldıktan sonra 17 yaşındayken Liselerarası Tiyatro Yarışması'na katılıp oyunculuk ödülü almıştır.

İlk olarak 2015 yılında “Tatlı Küçük Yalanlar” dizisinde Ebru rolünde kamera karşısına geçti. Daha sonra “Güneşin Kızları” dizisinde Elif karakterine hayat verdi. 2016-2017 döneminde “Bodrum Masalı” dizisinde Su Ergüven karakterini canlandıran Deniz, son olarak “Çukur” dizinde Sena karakterini canlandırmaya devam etmektedir.

Modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında düzenlenen Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmıştır. Yarışmada 2. olan Dilan Çiçek Deniz, Türkiye’yi 2015 yılında Miami’de düzenlenen kainat güzellik yarışmasında temsil etmiştir.

Dilan Çiçek Deniz, sonrasında 2015 yılında yayınlanan Güneşin Kızları adlı dizide "Elif" karakterini canlandırmış ve Evrim Alasya, Emre Kınay, Hande Erçel, Burcu Özberk, Berk Atan ve Tolga Sarıtaş gibi oyuncularla birlikte rol almıştır. Dizideki performansı büyük beğeni toplayan Dilan Çiçek Deniz, ardından Bodrum Masalı adlı dizide başrol oynamıştır.
Çukur Dizisi Sena Koçovalı Kimdir Reviewed by Unknown on 01:32 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.