Tatlı Küçük Yalancılar Oyuncuları ve Konusu

Tatlı Küçük Yalancılar Oyuncuları ve KonusuYazın en dikkat çeken dizilerinden biri olan Tatlı Küçük Yalancılar çok yakında Star TV'de ekrana gelecek. Bir Amerikan dizisi olan Pretty Little Liars'ın ülkemize uyarlanmış hali olan Tatlı Küçük Yalancılar'da Bensu Soral,Beste Kökdemir, Büşra Develi, Melisa Şenolsun ve Dilan Çiçek Deniz gibi genç oyuncular rol alıyor. Dizide bir yıl önce kaybettikleri arkadaşları hakkında mesajlar alan dört arkadaşın gerçeğe ulaşmak için giriştikleri macera dolu serüven anlatılıyor. Dizinin senaryosu Elif Usman Ergüden tarafından kaleme alınıyor. Yönetmen koltuğunda ise Cem Karcı oturuyor.

O3 yapımdan Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinden sonra yeni bir dizi ile daha geliyor. Star TV ekranlarında yaz sezonunda ekranlara gelecek yeni dizi için 5 yeni oyuncu ile anlaşıldı.
Tatlı Küçük Yalancılar dizisi yönetmen koltuğunda ise Cem Karcı oturacak. Cem Karcı bu sezon Kara Dayı dizisini yönetiyor. Kara Dayı dizisinin çekimleri biter bitmez Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin çekimleri başlayacak.

Aynı üniversitede okuyan beş yakın arkadaşın, hep beraber eğlendikleri bir gecenin sonunda, aralarından birinin aniden kayıplara karışması, geride kalan dört genç kızın hayatını alt üst etmiştir.Bu olayın ardından uzun süre görüşmeyen Selin, Hande, Aslı ve Ebru, Açelya’nın ortadan kayboluşunun yıldönümünde, özel mesajlar almaya başlarlar. Sadece Açelya’nın bildiği, bilebileceği tatlı küçük yalanlarını ve sırlarını içeren mesajlar, dört arkadaşı akıl almaz maceralar sürükleyecektir.

Tatlı Küçük Yalancılar Oyuncuları / Oyuncu Kadrosu

Bensu Soral - Aslı
Büşra Develi - Selin
Melisa Şenolsun - Hande
Dilan Çiçek Deniz - Ebru
Beste Kökdemir - Açelya
Merve Çağıran - Janset

Tatlı Küçük Yalancılar Konusu / Hikayesi

Aslı, Selin, Açelya, Hande ve Ebru çok iyi anlaşan yakın arkadaştırlar. Felekten bir gece geçirmek için buluşan beş arkadaş unutamayacakları bir eğlenceye imza atarlar. Ama geceye damga vuran ve asla unutmayacakları başka bir olay daha yaşanır. Gecenin sonunda Açelya gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Açelya'nın ortadan kayboluşunun şokunu yaşayan dört arkadaş uzun süre bir araya gelmez. Aradan bir yıl geçer ve kızların dördü de gizemli mesajlar almaya başlar. Sadece Açelya'nın bileceği konular hakkındaki bu mesajlar dört arkadaşı yeniden bir araya getirir. Mesajların kaynağını merak eden kızlar sununu bilmedikleri bir gizemin içine doğru sürüklenmeye başlar.

Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Ne Zaman? / Hangi Gün?

Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin yayın tarihi henüz açıklanmadı. Dizinin çok yakında ekranlarda olması beleniyor.




dizi,tatlı küçük yalancılar dizisi,tatlı küçük yalancılar konusu,tatlı küçük yalancılar oyuncuları,tatlı küçük yalancılar ne zaman başlıyor






Tatlı Küçük Yalancılar Oyuncuları ve Konusu Reviewed by Sözlerine Bak on 08:44 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.