Son Çıkış Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Son Çıkış Dizisi Oyuncuları ve KonusuTRT 1'in Son Çıkış dizisinde kötü yola sapmış gençleri tekrar hayata kazandırma çabaları anlatılıyor. Genç oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide Furkan Palalı, Tolga Güleç ve Fırat Topkorur gibi ünlü oyuncuların yanı sıra Birsu Demir, Emre Tetikel ve Doğukan Balta gibi genç oyuncular da rol alıyor. Oyuncular hakkında detaylı bilgi haberimizde.

Son dönemde iddialı dizilere imza atan TRT yeni bir gençlik dizisi hazırlığı içinde. Çekimlerine geçtiğimiz haftalarda başlanan Son Çıkış isimli gençlik dizisinin ilk tanıtım fragmanları da yayınlanmaya başladı. Son Çıkış isimli dizide kötü yola sapmış gençleri tekrar hayata kazandırma çabaları anlatılacak. Genç oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide Furkan Palalı, Tolga Güleç ve Fırat Topkorur gibi ünlü oyuncuların yanı sıra Birsu Demir, Emre Tetikel ve Doğukan Balta  gibi genç oyuncular da rol alıyor.Dizide ayrıca ünlü şarkıcı Niran Ünsal'ın da rol alacağı konuşuluyor.

Trt 1 bu sezon ekranlarında ilk defa bir drama dizisi ile izleyici karşısına çıkacak. Son Çıkış dizisi için Trt ile anlaşıldığı açıklandı.Son Çıkış dizisi ile Trt 1 yaz sezonunda önemli bir çıkış yakalamak istiyor. İşte Son Çıkış dizisi oyuncu listesi.Son Çıkış Dizisi ne zaman başlayacak.
Trt 1’in yeni dizisi Son Çıkış 8 ağustos cumartesi günü Trt 1 ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor

Son Çıkış Dizisi Oyuncuları
Furkan Palalı
Niran Ünsal
Tolga Güleç
Birsu Demir
Emre Tetikel
Doğukan Balta
Fırat Topkorur
Tolgacan Beyli
Tuğba Daştan
Orçun Koray Kaygusuz

Son Çıkış Dizisi Konusu / Hikayesi
Son Çıkış dizisi uyuşturucu, alkol ve benzeri kötü alışkanlıklara sapmış gençleri topluma kazandırılma çabalarını konu alıyor. Bu mücadeleyi verenlerden biri de edebiyat öğretmeni Neslihan'dır. Neslihan öğretmen gençleri içine düştükleri çukurdan çıkartmak için büyük bir mücadele verir.Neslihan karakterini ünlü sanatçı Niran Ünsal'ın canlandırması bekleniyor.
Son Çıkış dizisi çok yakında TRT ekranında izleyicilerle buluşacak.



dizi,son çıkış dizisi,son çıkış dizisi oyuncuları,son çıkış dizisi konusu,son çıkış dizisi trt1

Son Çıkış Dizisi Oyuncuları ve Konusu Reviewed by Sözlerine Bak on 08:47 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.