Seven Ne Yapmaz Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Seven Ne Yapmaz Dizisi Konusu ve Oyuncuları
ATV’nin yeni dizisi “Seven Ne Yapmaz” ilk fragmanı yayınlandı. Karadeniz’de geçen dizinin başrollerinde başarılı oyuncular Yusuf Çim ve Seren Şirince var. Tüm detaylar…

Seven Ne Yapmaz dizisi ilk bölümü ile 6 eylül çarşamba günü Atv ekranlarında izleyicisi karşısına çıkacak. Başrollerinde Yusuf Çim ve Seren Şirince’nin yer alacağı Metin Balekoğlu’nun yönetmen olarak yer alacağı, senaryosunu Bazı Filmler Yazı Grubu’nun kaleme alacağı ve MF Yapım tarafından izleyicisi karşısına çıkarılacak Seven Ne Yapmaz dizisinin konusu da belli oldu.

En son İçimdeki Fırtına dizisinde Merve Boğulur ve Gizem Karaca’yla başrolde yer alan ünlü oyuncu Yusuf Çim ile son olarak İlişki Durumu Karışık dizisinde izlediğimiz Seren Şirince yeni dizi Seven Ne Yapmaz’ın başrollerini paylaşacak. Metin Balekoğlu’nun yönetmen koltuğunda oturacağı yeni dizinin Temmuz’da ekranlara gelmesi bekleniyor. Seven Ne Yapmaz Nerede Çekiliyor? Karadeniz dizisi olacağı açıklanan yeni dizi Seven Ne Yapmaz ilk bölümüyle 6 Eylül Çarşamba günü Atv’de.

OYUNCU KADROSU
Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Yusuf Çim ve Seren Şirince’nin paylaştığı “Seven Ne Yapmaz” dizisinin çekimleri geçtiğimiz hafta Safranbolu’ da başladı. Safranbolu‘ dan İstanbul’a uzanan eğlenceli, zaman zaman da dramatik bir aşk hikayesinin anlatıldığı dizide Yusuf Çim ve Seren Şirince’ ye; Ecem Çalık, Serhat Parıl, Şeyla Halis, Sertan Erkaçan ve Ferzan Hekimoğlu eşlik edecek.

Seven Ne Yapmaz Dizisi Konusu
Yakışıklı, çapkın bir karakter olan Ozan Ekinsoy Türkiye'nin sayılı zenginlerinden Ekinsoy Holding'in tek veliahtıdır. Fakat yaptığı hata yüzünden babası Orhan tarafından köye gönderilerek bir tür ceza verilir. Köye giden Ozan o güne kadar hiç tanık olmadığı saf bir yüreğe ve güzelliğe sahip olan Nazlı ile tanışır.

Başrollerinde Yusuf Çim ve Seren Şirince’nin yer aldığı, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu’nun oturduğu, senaryosunu Bazı Filmler Yazı Grubu’nun kaleme aldığı MF Yapım imzalı iddialı dizi yayın hayatına 6 Eylül Çarşamba günü başlıyor.
Seven Ne Yapmaz Dizisi Konusu ve Oyuncuları Reviewed by Sözlerine Bak on 17:29 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.