Ütopya Murat Rışvan Kimdir - Kaç Yaşında Nereli Boyu Kilosu Biyografisi

ÜTOPYA YARIŞMASI MURAT
Biri Bizi Gözetliyor ve O Ses gibi yarışmaların yapımcısı John de Mol tarafından geliştirilen Ütopya yarışması Hollanda'da yayınlandığı gün izlenme rekorları kırdı.Tv8'de Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yapacağı Ütopya yarışması Çarşamba günü izleyici ile buluşacak.15 yarışmacının yarışacağı yarışmada doğaya karşı kendi medeniyetlerini kuracaklar ve yarışmada kalabilmek için savaşacaklar.

Haftanın belli günleri televizyonda yayınlanacak olan yarışma pazar akşamı internette yayınlanmaya başladı bile...Yarışmanın yarışmacıları ise belli oldu ve sizlere yarışmacıları tanıtacağız...

ÜTOPYA MURAT RIŞVAN KİMDİR
Yarışmaya İstanbul'dan katılan Murat Rışvan 36 yaşında ve evli. Mesleği Elektronik Teknisyenliği olan Murat Rışvan 1.76 boyunda ve Balık burcudur.Mesleğine çıraklıktan başlayarak ustalaşan Murat Rışvan günlük hayatında tamirat ve yemek yapmak ile uğraşmayı tercih ediyor. Murat Rışvan 1978 yılında İstanbul’ da dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarda çırak olarak başladığı mesleğini icra etmektedir.Aynı zamanda yemek yapmayı çok sevmektedir.

Murat Rışvan 1978 yılı İstanbul doğumludur.uzun yıllar konsol tamiri yapan Rışvan hobileri arasında tamir işleri ile uğraşmak ve yemek yapmak vardır.
çıraklıktan başlayarak elektronik teknisyeni mesleğini kendi imkanıyla öğrendi.şu sıralar Tv8'de yayınlanan Ütopya adlı yarışma da yarışmaktadır.

İsim: Murat Rışvan
Cinsiyet: Erkek
Yaş: 36
Meslek: Elektronik Teknisyeni
Boy: 1.76
Yaşadığı Yer: İstanbul
Medeni Durumu: Evli
Burç: Balık
Yetenek: Tamirat, Yemek yapmak




ütopya yarışması murat rışvan kimdir, ütopya murat kimdir, ütopya murat kaç yaşında, ütopya murat  nereli, ütopya murat boyu, ütopya murat kilosu, ütopya murat biyografisi, ütopya murat hayat 
Ütopya Murat Rışvan Kimdir - Kaç Yaşında Nereli Boyu Kilosu Biyografisi Reviewed by Sözlerine Bak on 15:28 Rating: 5

2 yorum:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.