Kısmetse Olur Emre Ubeyli Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo Fotoğrafları

Kısmetse Olur Emre Ubeyli
Kanal D'nin yeni sezon programlarından biri olan Kısmetse Olur ekranlara bomba gibi düştü. 7 bayan ve 7 erkeğin ayrı ayrı evlerde ve birbirleri ile görüşmeye giderek birbirlerini tanımaya çalışacaklar. Seda Akgül'ün sunumu ile gerçekleşen yarışmada gerilim hiç eksilmiyor. Kızlar erkekler için erkekler de kızlar için birbirleri ile tartışmaya girmekten çekinmiyorlar. Yarışmada kızlar erkeklerin evine erkeklerde kızların evine misafir olarak gidebiliyor ve birbirlerini daha çok tanıma şanları oluyor.

Yarışmada oyunlar da yer alıyor ve her hafta dokunulmazlık yaşanıyor iki hafta yarışmacıların belirlediği dokunulmazlıkları iki hafta sonra smsler belirleyecek. Erkeklerde bir dokunulmaz kızlarda da bir dokunulmaz olacak. Dokunulmaz olan yarışmacılar hem 10 bin liralık büyük ödülü kazanacak hemde karşı taraftan seçtikleri kişi ile romantik bir yemek yiyecekler.

Yarışmanın en çok dikkat çeken isimlerinden biriside Emre Ubeyli yakışıklılığı ve fiziği ile bütün kızların ilgisini üzerine çekti. Vine videoları ile meşhur olan Emre Ulubeyli aslında model ve modellik yapıyor. Bir çok defilede yer alan yakışıklı yarışmacı Kısmetse Olur programında en çok dikkat çeken yarışmacılardan.

Emre Ubeyli Kimdir
1992 doğumlu olan yakışıklı yarışmacı 23 yaşında ve Fitness antrenörlüğü yapıyor. Vine videoları ile bilinen Emre Ubeyli modellik de yapıyor ve bir çok defilede yer aldı. Kısmetse Olur yarışmasında yarışmacı olarak yarışan Emre Ubeyli kızların en çok dikkatini çeken yarışmacılardandır ve yakışıklılığı ile çok konuşulmaktadır. Aslen Kayseri'li olan yarışmacı İstanbul'da yaşıyor.



Yaşı: 23
Eğitim Durumu: Açık Öğretim Spor Yönetimi
Meslek: Fitness Antrenörü
Memleket: Kayseri
Yaşadığı Yer: İstanbul
Göz Rengi: Açık Kahve
Boy: 1.88
Kilo: 78
Burç: Koç

kısmetse olur emre ubeyli kimdir, emre ubeyli kaç yaşında, emre ubeyli boy kilo, kısmetse olur emre ubeyli oynadığı diziler, kısmetse olur emre ubeyli hangi dizide oynadı
Kısmetse Olur Emre Ubeyli Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo Fotoğrafları Reviewed by Sözlerine Bak on 14:57 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.