Çilek Kokusu Gani Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo - Bora Cengiz Kimdir

Çilek Kokusu Gani Kimdir
Star Tv'nin sevilen dizisi Çilek Kokusu sevilerek izlenmeye devam ediyor. Başrollerini Demet Özdemir, Yusuf Çim ve Mert Ekin Daymaz'ın Çilek Kokusu her hafta reytingleri alt üst ediyor. Yaz sezonunda başlayan ve yeni sezonda da yer alacak olan dizide sular durulmuyor. Burak'ın teklifini kabul eden ve sonunda aşklarını yaşan Aslı, Çağla'nın oyunları ile başa çıkabilecek mi?. Son derece hassas ve kırılgan olan Aslı, Çağla ve Volkan'ın oyunları içersin de buluyor kendini. Volkan'da Aslı'ya aşıktır ve onu elde etmek için elinden gelen her şeyi yapmaktadır ve bu yüzden Çağla ile Aslı ve Burak'ı ayırmak için ellerinden gelenleri yapıyorlar.

Evden ayrılan Aslı yeni bir eve çıkmak için Elçin'in sahibi olduğu şirketin yarışmasına girer ancak şirketin Çağla'nın annesinin olduğunu bilmez ve kendinin bir oyunun içerisinde olduğunu tahmin bile edemez. Yarışmanın birincisinin kendi tasarımı olduğunu öğrenen Aslı, tasarımının peşine düşer ve yarışmaya girdiği şirketin Çağla'nın annesinin şirketi olduğunu öğrenir ve tasarımını çalanın da Çağla olduğunu öğrenir ve Çağla ile yüzleşmek için onun evine gider ve onla yüzleşir. Aslı ile yüzleşen Çağla şok olmuştur ve Çağla ona kimsenin inanmayacağını söyler ancak bir şeyden haberi yoktur Aslı, Çağla'nın annesine her şeyi anlatmıştır Çağla bunu öğrendiğinde şok olur.

Yeni bölümde Çağla'nın arkadaşı Gani diziye dahil olacak Gani dizide çok dikkat çekecek. Çünkü Burak ile Çağla sevgili olduğunda Çağla'nın Gani ile görüşmesini istemiyormuş ve bu yüzden Gani, Çağla'nın büyük kozu olacak ve Burak'ı tahrik etmek için Gani'yi kullanacak.

Bora Cengiz Kimdir
9 Aralık 1990 İstanbul doğumlu olan yakışıklı oyuncu aynı zamanda müzisyenlikte ve yönetmenlikte yapıyor. Gidene adında ki albümünü 2014 yılında müzik severlerle buluşturdu. Bir çok dizide rol alan yakışıklı oyuncu Demet Özdemir ile birlikte Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde rol almıştı. En son Yedi Güzel Adam dizisinde rol alan Bora Cengiz, Çilek Kokusu dizisinde Gani karakterini canlandıracak. Sükut ve Eller adlı iki filmin yönetmenliğini yapmıştır.


Bora Cengiz Oynadığı Diziler
Peri Masalı - Tolga (2008)
Maskeli Balo (2010)
Kavak Yelleri Cihan (2010)
Türkan - Tuğrul Saylan (2010-2011)
Bizim Okul - Kağan (2013)
Sana Bir Sır Vereceğim - Levent (2013-2014)
Yedi Güzel Adam - Cevat (2014)
Çilek Kokusu - Gani (2015)

Bora Cengiz Oynadığı Filmler 
Kıskanmak - Nüzhet (2009)
Sadece Tek Bir Gün - Can (2013)
Uzun Yol - Murat (2014)


çilek kokusu gani kimdir, çilek kokusu gani boy kilo, çilek kokusu gani hangi dizide oynadı, çilek kokusu gani oynadığı diziler, çilek kokusu gani en son oynadığı dizi, bora cengiz kimdir, bora cengiz boy kilo,
Çilek Kokusu Gani Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo - Bora Cengiz Kimdir Reviewed by Sözlerine Bak on 15:43 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.