Kocamın Ailesi Akın Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo Fotoğrafları

Kocamın Ailesi Akın Kimdir
Geçen sezonun en çok sevilen dizilerinden olan Kocamın Ailesi bu sezon yine bomba gibi ekranlara geldi. Yeni sezonda bir çok oyuncu değişikliğine gidilen dizi de yeni sezonda yine çok konuşulacak. İlk sezon başrol oyuncusunun değişmesi ile çok konuşulan dizi bu sezonda çok konuşulacak dizide önemli bir çok karakterlerde değişiklik oldu. Tarık'ın ne deli dolu amcası Gazanfer diziden ayrıldı artık dizide Gazanfer amca yok. Yonca'nın erkek kardeşi olan Can karakteri de artık dizide yok ve en önemlisi dizide Miray karakterini canlandıran Seray Kaya'da artık dizide yok ve onun yerine yeni bir oyuncu geldi ve Miray karakterini Buket Akıncı canlandıracak.

Diziye yeni sezonda dahil olan Akın karakterini Barış Murat Yağcı canlandıracak diziye Fatih'in kuzeni olarak katılan yakışıklı oyuncu dizide Tarık'ın kardeşi Gülay ile aşk yaşayacak. Geçen sezonda Can karakteri ile sevgili olan Gülay bu sezon Akın ile aşk yaşayacak. Miray, Fatih aşkı ise dolu dizgin devam edecek.

Barış Murat Yağcı Kimdir 
21 Ocak 1990 İzmir-Alaçatı doğumlu olan yakışıklı oyuncu bir yandan da modellik yapıyor. İzmir Türk Kolejinde okuyan oyuncu liseyi İstanbul'da Şehrimini Lisesinde okumuş üniversite eğitimi ise Bahçeşehir Üniversitesinde devam etmektedir.

10 yıl profesyonel basketbol oynayan yakışıklı oyuncu dört sene önce geçirdiği sakatlık nedeni ile basketbolu bırakmıştır. Daha sonra modellik yapmaya başlayan yakışıklı oyuncu 2015 Best Model seçilmiştir. Modellik ve oyunculuk yapan yakışıklı oyuncun  asıl mesleği ise Fitness Eğitmenliği ve Yaşam Koçluğudur. İlk oyunculuk deneyimini Kocamın Ailesi dizisinde Akın karakteri ile yapacak.

Doğum Tarihi: 21 Ocak 1991
Doğum Yeri: İzmir-Alaçatı
Boy: 1.91
Kilo: 87
Göz Rengi: Mavi
Saç Rengi: Kumral





kocamın ailesi akın kimdir, kocamın ailesi akın boy kilo, kocamın ailesi akın kaç yaşında, kocamın ailesi akın ve gülay, barış murat yağcı kimdir, kocamın ailesi akın daha önce hangi dizide oynadı, kocamın ailesi akının oynadığı diziler

Kocamın Ailesi Akın Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo Fotoğrafları Reviewed by Sözlerine Bak on 13:45 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.