Kiralık Aşk Sude Kimdir, Kaç Yaşında, Boy Kilo

Kiralık Aşk Sude Kimdir, Kaç Yaşında, Boy Kilo
Ekranların başarılı grafik çizen dizilerinden biri olan Kiralık Aşk dizisine yepyeni bir isim daha dahil oldu. Hem güzelliği hemde başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerinde toplamayı başaran isim Melisa Şenolsun Kiralık Aşk dizisinde rol alıyor. Daha önce ise Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizide rol alan oyuncu dizinin beklenen izlenme oranlarına ulaşmaması sebebiyle 13 bölüm sonra final yaptı böylece Melisa Şenolsun farklı bir dizi olan Kiralık Aşk dizisine transfer oldu. Ömer ve Defne arasında ki aşk dalgalanmaları devam ediyor.

Melisa Şenolsun Kiralık Aşk dizisinde Neriman'ın kızı olarak rol alacak. Gelişi ile büyük yankı uyandıracağı düşünülen Sude bakalım iki aşık olan Defne ve Ömer aşkını nasıl etkileyecek. Aralarını yapmaya mı yoksa bozmaya mı çalışacak hep birlikte göreceğiz. Ömer kalbi kırık bir şekilde Defne'den uzaklaşmaya çalışırken genç kız sevdiği adama kendini dinletmeye ve aklındakileri anlatmaya çalıyor. Hayli zor olan bu aşkın sonucunda neler olacak iki çift birbirlerini dinleyip aralarında ki sıkıntıları çözebilecekler mi hep birlikte Kiralık Aşk  yeni bölüm ile göreceğiz.

Melisa Şenolsun Kimdir
Kiralık Aşk Sude Kimdir 
Başarılı ve güzel oyuncu Melisa Şenolsun 5 Ocak 1996 İzmir doğumludur. Melisa Şenolsun oyunculuk tecrübesini ilk kez Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde yaşadı ve adını dizi sektöründe duyurdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Efecan Şenolsun adlı kardeşi ise kendisi gibi dizi oyuncusudur. İstanbul'da yaşamaktadır. 19 yaşındaki güzel oyuncu Tatlı Küçük Yalancılar dizisinden sonra Kiralık Aşk dizisinde Sude karakteri ile sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Doğum Tarihi : 1996
Yaşı : 19
Doğum Yeri : İzmir
Burcu : Aslan
Boyu : 170 cm
Kilosu : 55 kg
Göz Rengi : Yeşil


kiralık aşk sude, sude kimdir, kiralık aşk, melisa şenolsun kimdir, kiralık aşk dizisindeki sude kimdir, kiralık aşk sude boy kilo,kiralık aşk sude kaç yaşında,melisa şenolsun boy kilo,kiralık aşk sude boy kilo yaş

Kiralık Aşk Sude Kimdir, Kaç Yaşında, Boy Kilo Reviewed by Sözlerine Bak on 20:21 Rating: 5

1 yorum:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.