İlişki Durumu Karışık Ayşegül Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Yaş

İlişki Durumu Karışık Ayşegül Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Yaş
Geçtiğimiz yaz ekranlarda yerini alan İlişki Durumu Karışık dizisi beklenen ilgiyi gören ve seyirci kitlesini oluşturmayı başaran dizilerden bir tanesi oldu. Bir çok dizi ise bu başarıyı gösteremeyerek erken final yapıp yada yayından kaldırılarak ekrandan kaldırıldılar. Artık dizilerin konusu kadar oyuncu kadrosu da büyük önem taşıyor. Mesela İlişki Durumu Karışık dizisinde Ayşegül karakterini canlandıran Seren Şirince bir anda dikkatleri üzerine çeken isimlerden oldu.

İnternet üzerinde adı en çok aranılan dizi oyunların arasında yer alan Seren Şirince bu dizi ile daha geniş kitlelere adını duyurabildi.İlişki Durumu Karışık Ayşegül kaç yaşında boyu ve kilosu kaç en çok merak edilen sorulardan birisi oldu. Bizde sizlere bu konu hakkında aklınıza gelebilecek sorular hakkında yanıt aradık ve bu bilgileri bir araya sizler için getirdik.

Seren Şirince Kimdir 
İlişki Durumu Karışık Ayşegül Kimdir 
1 Ocak 1988 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Moda'da oturmaktadır. Oyunculuğa ilk olarak Aşk Emek İster adlı dizi ile başlamıştır fakat istediği tepi alamayınca oyunculuğu bir süre ara vermiştir. Bu arada ise pilates yaparak,paten kayarak ve film izleyerek geçirmiştir günlük hayatını.
Bir röportajda neler yaptığı sorulunca şu cevabı vermiştir ''Uyanır uyanmaz pilatese gittikten sonra evden patenlerimi alıp oturduğum semt olan Moda’da kaymaya başlıyorum . Bu arada Moda’dan dışarı hiç çıkmıyorum . İstanbul’da kendimi rahat ve huzurlu hissettiğim tek yer. Karşı tarafa etkinlik olduğunda veya arkadaşlarımla buluşmam icap ettiğinde geçiyorum'' demiştir.

Seren Şirince Doğum Tarihi
01 Ocak 1988 doğumlu
Seren Şirince Kaç Kilo?
55
Seren Şirince Boyu 
1.60
Seren Şirince Saç Rengi Nedir
Kahverengi
Seren Şirince Göz Rengi Ne Renk ?
Kahverengi
Seren Şirince Burcu Hangi Burçtur?
Oğlak Burcu


seren şirince kimdir, ilişki durumu karışık ayşegül, ayşegül kimdir, seren şirince boy kilo, seren şirince kaç yaşında, ilişki durumu karışık ayşegül gerçek adı, seren şirince fotoğrafları,ilişki durumu karışık aysegül boyu kaç,ayşegül boyu kaç,ilişki durumu karışık ayşegül kısa mı

İlişki Durumu Karışık Ayşegül Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Yaş Reviewed by Sözlerine Bak on 11:52 Rating: 5

1 yorum:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.