Aşk Yeniden Şaziment Kimdir, Şaziment Neden Gösterilmiyor

Aşk Yeniden Şaziment Kimdir 
Geçen sezonun en çok sevilen dizilerinden olan Aşk Yeniden yeni sezona merhaba dedi ve sevenleri ile yeniden buluştu. Başrollerini Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinççi'nin oynadığı dizi her hafta heyecan dolu bölümleri ile Salı günleri izleyici ile buluşuyor. Bildiğiniz gibi yeni sezonda Zeynep ve Fatih ailelerine gerçekleri anlatmaya karar verdi gerçekleri anlattılar. Fatih'in ailesi bu durumu kabul etmezken Zeynep'in babası Derin Şevket kızının yanında oldu ve gerçeklere rağmen kızını kabul etti. Fatih'in ailesi ise bir tercih yapmasını yoksa onu aileden reddeceklerini söylediler ve Fatih tercihini yaptı herşeyden vazgeçti Selim ve Zeynep'in yanında oldu.

Dizinin yeni sezonunda bütün sırlar açığa çıksa da yeni yeni sırlar yerini almaya başladı. İş arayan Fatih'in önünü babası gizliden kesmeye başladı ve Fatih hiç bir işe kabul edilmedi. Meryem Hanım, Fatih için yeni bir iş kurmak için gizliden iş çevirince Şevket Reis herşeyi yanlış anladı ve olanlar oldu Meryem evi terk etmeye kalkınca kızı Zeynep onu durdurmaya çalıştı. Yeni bölümde neler olur bilinmez ama dizinin sırları kadar bir şeyi daha çok merak ediliyor. Dizinin gizemli kızı Şaziment, Ayfer kararkterinin kızı olarak dizi de varmış gibi gösterilen ancak hiç bir sahnede yer almayan hiç bir şekilde gösterilmeyen gizemli kız peki kim bu gizemli kız ve dizide ne zaman gösterilecek.

Aşk Yeniden izleyicilerinin en çok merak ettiği şeylerden biri de bu Şaziment'i kim, nasıl biri ve en önemlisi Şaziment karakterini kim canlandıracak. Dizi gereği bilgisayarın başından hiç kalmayan bir kız gibi gösterilen gizemli kız dizi de gösterildiği zaman izleyici nasıl bir tepki verecek.

Diziyi heyecanla izleyenler ise Şaziment'in kim olduğunu ve neden gösterilmediğini merak ediyor. Akıllara ilk gelen soru ise Şaziment kim çıkacak. Sivas'lı olan Şaziment hangi bölümde gösterilecek bu sır ne zaman çözülecek önümüzde ki bölümlerde belli olacak.




.








aşk yeniden şaziment, şaziment kim, aşk yeniden dizisinde ki şaziment, şaziment kim çıkacak, şaziment neden gösterilmiyor,aşk yeniden şaziment,şaziment neden gizleniyor,aşk yeniden dizisi şaziment
Aşk Yeniden Şaziment Kimdir, Şaziment Neden Gösterilmiyor Reviewed by Sözlerine Bak on 17:46 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.