Survivor All Star Yok Böyle Dans Yarışması - Survivor All Star Birleşme Partisi


SURVİVOR ALL STAR YOK BÖYLE DANS

Tv8 ekranlarının gelmiş geçmiş en iyi yarışmalarından olan ve ülkemiz dahil olmak üzere bir çok ülkede yayınlanan bir yarışma olan Survivor bilindiği üzere hemen hemen her yıl ekranlarda yerini alıyor.Survivor bu sene farklı bir konsept ile ekranlarda yer alıyor. Son 10 yılın en iyilerinin ve şampiyonlarının yarıştığı Survivor All Star yarışması bu yıl çok daha heyecanlı yarışmalar ile seyirci karşısında.

Ünlüler ve Gönüllüler olmak üzere iki gruptan oluşan Survivor All Star yarışmasında her hafta bir isim adaya ve büyük ödüle veda ediyor. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ada konseyine gidiyor ve yarışmacılar elenmesini istedikleri adayın ismini yazarak oy veriyor.
Daha sonra ise ada konseyinde adı en çok yazılan isimler elemeye kalıyor ve halk oylamasında haftanın birincisi olan isimde bir aday çıkarıyor bu elenmek üzere aday olan isimlerden halk oylamasında en az oyu alan hangisi ise yarışmaya veda ediyor.

Survivor All Star en son elemede yarışmaya veda eden isim Özlem olmuştu. Ne yazık ki Özlem son eleme gecesinde veda ettiği için Survivor All Star Birleşme Partisine katılamadı.

Survivor All Star Birleşme Partisi 

Tv8 ekranlarının favori yarışması olan Survivior All Star Birleşme Partisi büyük bir eğlence ile kutlanacak gibi görünüyor. Acun Ilıcalı son bölümde birleşme partisi hakkında ufak tefek bilgiler verdi.Survivor All Star birleşme partisinde sürpriz bir konuk sanatçı olacak. Sevilen ve beğenilen sanatçı Hadise Survivor All Star birleşme partisine katılarak şarkıları ve dansları ile büyük heyecan katacak.

Survivor All Star Yok Böyle Dans Yarışması 

Beklenen büyük birleşme partisi ile Ünlüler ve Gönüllüler takımı artık tek bir adada birlikte yaşayacaklar ve bu demektir ki artık o gergin anlar,tartışmalar daha sık yaşanacak. İki takım arasında birbirleri ile daha önce sorun yaşamış isimler olduğu için yeni ada yaşantısı merak ediliyor.
Survivor All Star birleşme partisinde yapılacak olan Yok Böyle Dans yarışmasında ise yarışmacılara birer dans eğitmeni verilecek ve yarışmacılar dans ederek yarışacak. Hadise ise şarkıları ve dansları ile Survivor All Star'a renk katacak





survivor, survivor all star yok böyle dans yarışması, survivor all star birleşme partisi, survivor birleşme partisi ne zaman, survivor all star hadise, survivor partisi dans yarışması, survivor dans yarışması,suvivor dans yarışması
Survivor All Star Yok Böyle Dans Yarışması - Survivor All Star Birleşme Partisi Reviewed by Sözlerine Bak on 09:02 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.