Güneşin Kızları Selin Kimdir Boy Kilo Yaş, Hande Erçel

Güneşin Kızları Selin Kimdir Boy Kilo Yaş, Hande ErçelKanal D'nin sevilen dizisi Güneşin Kızları bu yazın en çok izlenen dizilerinden. Dizi konusu kadar oyuncuları ile de çok beğenildi. Dizide özellikle Selin karakteri en çok beğenilen oyunculardan. Güneşin Kızları dizisindeki Selin'i Hande Erçel canlandırıyor. Peki dizideki Selin yani gerçek adıyla Hande Erçel kimdir, kaç yaşındadır... İşte merak edilen soruların cevabı...Oyuncu Hande Erçel'in biyografisini yazımızın devamında bulabilirsiniz...

17 yaşındaki birbirinden tamamen zıt karakterli, çift yumurta ikizi olan kızları Nazlı, Selin ve onlardan iki yaş küçük Peri ile kendi hallerinde, mutlu bir hayat sürmektedirler. Derken, Güneş’in karşısına İstanbullu bir iş adamı olan Haluk Mertoğlu çıkar. Haluk ve Güneş birbirlerine âşık olurlar. Haluk’un kısa sürede evlenme teklifi etmesi, Güneş’i şaşkına çevirir. Güneş, teklifi kabul etmek ister ancak; ortada küçük bir sorun vardır. Kızları, henüz Haluk’un varlığından haberdar değildir. İkizlerden Nazlı, bu evliliğe külliyen karşı çıkar. Selin, hem annesi hem de kendisi için bu evliliğin çok iyi bir fırsat olduğunu düşünürken, en küçükleri Peri, annesini mutlu eden seçimin onu da mutlu edeceğini söyler. Nazlı’nın çıkardığı bütün sorunlara rağmen Haluk’un Güneş’ten vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.

Hande Erçel Kimdir 
Çılgın Dersane Üniversite dizisinin Meryem karakterini canlandıran Hande Erçel izmir’de doğmuş ve 21 yaşındadır.Hande Erçel 2012 yılında Azerbaycan’da düzenlenen Miss Cilivaliton of the World güzellik yarışmasında 2. olmuştur.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğrencisi olan Erçel, 2012 yılında Azerbaycan’da düzenlenen Miss Cilivaliton of the World güzellik yarışmasına katıldı.  1.75 boyundaki Hande Erçel yarışmada 2. oldu.

Doğum Tarihi :26 Kasım 1993
Yaşı :22
Doğum Yeri :İzmir
Burcu : Yay
Boyu :170 cm



hande erçel kimdir,güneşin kizlari,selin kimdir,selin boy kilo,güneşin kızları selin boy kilo,güneşin kızları selin kimdir, dizioyunculari,güneşin kızları selin vücut ölçüleri

Güneşin Kızları Selin Kimdir Boy Kilo Yaş, Hande Erçel Reviewed by Sözlerine Bak on 12:43 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.