Kırgın Çiçekler Eylül Kimdir, Boy Kilo, Kaç Yaşında Fotoğrafları

Kırgın Çiçekler Eylül Kimdir, Boy Kilo, Kaç Yaşında Fotoğrafları
Atv ekranlarında geçtiğimiz yaz başlayan ve başarılı bir yükseliş göstererek istediği reyting oranlarını yakalayan dizilerden birisi olan Kırgın Çiçekler dizisi ekranlarda yepyeni bölümleri ile fırtına gibi esmeye devam ediyor.Kırgın Çiçekler Eylül karakteri ile büyük dikkat çeken Biran Damla Yılmaz ise dizinin en etkili isimlerinden birisi olarak adını duyurdu. Kırgın Çiçekler Eylül gerçekte kimdir ? Kırgın Çiçekler Eylül kaç yaşında boy kilo gibi sorularınız için bu haberimizi derledik.

Atv'nin en sevilen dizilerinden birisi olan başarılı dizinin hem konusu hemde oyuncu kadrosu kısa sürede seyirciyi kendisine çekti. Kırgın Çiçekler dizisinin Yapımcılığını NTC Medya üstlenirken oyuncu kadrosunu ise ; Özgür Çevik, İpek Karapınar, Furkan Andıç , Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat gibi isimler oluşturuyor.

Kırgın Çiçekler Dizisi Konusu
Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor.
Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat.Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlıyor.

Kırgın Çiçekler Eylül Kimdir 
Biran Damla Yılmaz Kimdir 
Atv'nin etkili dizilerinden birisi olan Kırgın Çiçekler dizisinin Eylül'ü Biran Damla Yılmaz hem oyunculuğu hemde güzelliği ile dikkat çeken isimlerden oldu. 29 yaşındaki Biran Damla Yılmaz İstanbul'da dünyaya gelmiştir.Biran Damla Yılmaz 1986 yılında İstanbul'da doğmuştur. 29 yaşındaki güzel oyuncu ilk kez Muhteşem Yüzyıl dizisinde kamera karşısına geçmiştir.

Biran Damla Yılmaz'ın Yaşı: 29
Biran Damla Yılmaz'ın Boyu: 1.64 m
Biran Damla Yılmaz'ın Kilosu: 55 kg


kırgın çiçekler,eylül kimdir,biran damla yılmaz kimdir,kırgın çiçekler eylül kaç yaşında,biran damla yılmaz boy kilo,kırgın çiçekler eylül gerçek ismi, kırgın çiçekler eylül gerçekte kimdir
Kırgın Çiçekler Eylül Kimdir, Boy Kilo, Kaç Yaşında Fotoğrafları Reviewed by Sözlerine Bak on 14:56 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.