Kiralık Aşk Defne Kimdir, Elçin Sangu Boy Kilo Yaş

Kiralık Aşk Defne Kimdir, Elçin Sangu Boy Kilo Yaş
Ekranların en sevilen dizilerinden biri haline gelen ve büyük bir seyirci kitlesi tarafından takip edilen dizi Kiralık Aşk dizisi he oyuncuları hemde eğlenceli aşk konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizilerden birisi olarak yayın hayatına başarılı bir şekilde devam ediyor. Atv'de yayınlanan dizinin her bölümü reytinglerde istediği başarıyı elde ediyor. Özellikle ggenç nesilin takip ettiği dizide Defne ve Ömer aşkı büyük ilgi görüyor.

Gerçek hayatta bile bu iki ismi sevgili olarak görmek isteyen bir topluluk bile var. Birbirlerine çok yakışmaları sonucunda dizinin izlenebilirliği de büyük ölçüde artmış durumda gençler özellikle genç kızlar Ömer karakterinde ki Barış Arduç'u oldukça fazla beğendiler. Dizde sempatik halleri güzelliği ve başarılı oyunculuğu dikkatleri üzerine çeen bir diğer isim ise Elçin Sangu oluyor. Elçin Sangu Kiralık Aşk dizisinde Defne karakteri ile ekranlarda sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Elçin Sangu Kimdir 
Kiralık Aşk Defne Kimdir
Elçin Sangu 11 Temmuz 1988 yılında İstanbul'da doğdu. Mersin Üniversitesi Opera bölümü mezunudur.2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’ nü burslu olarak kazandı. Fakat müziğe olan ilgisi terazide daha ağır bastığından okulu yarıda bırakmıştır. Sahne tozu tiyatrosunda eğitim aldıktan sonra dizilerde rol almaya başladı. 2013 yılında Bir Aşk Hikayesi dizisinde Eda Çağlar karakterini canlandıran Elçin Sangu, 2014 yılında başlayan Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Kurt Seyit Şura adlı dizide Güzide karakterini canlandırdı.

Yaş : 30
Boy : 1,69
Kilo : 60
Saç Rengi : Kızıl
Doğum Yeri : İstanbul
Eğitimi : Yeditepe Üni. Tiyatro Bölümü

2010 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde yer alan Sangu; 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Eda rolünü oynamıştır.1,69 boyunda 60 kilo olan Sangu son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Sevdam Alabora dizisinde boy göstermiştir. Son olarak ise bu yaz ekranlara merhaba diyen ve başarılı bir gidişat gösteren Kiralık Aşk dizisinde Defne karakteri ile rol alıyor. Bu son rolü olan Defne karakteri ile adından daha çok söz ettirmiş ve bu dizi ile yıldızı parlamıştır. Elçin Sangu en çok bu dizi ile kendisini tanıtmıştır.


kiralık aşk defne, defne kimdir, kiralık aşk defne boy kilo, elçin sangu saç rengi, kiralık aşk defne saç rengi, elçin sangu biyografi,kiralik ask defne yaşı,kiralık aşk defne ölçüleri,kiralık aşk defne hayatı

Kiralık Aşk Defne Kimdir, Elçin Sangu Boy Kilo Yaş Reviewed by Sözlerine Bak on 14:33 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.