Kara Sevda Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Kara Sevda Dizisi Oyuncuları ve Konusu 
Yaz sezonunda birbiri ardına başlayan dizilerinden sonra çok azı başarıyı yakalayıp ekranlarda yayın hayatına devam ediyor. Dizilerin en çok izlendiği bu aylarda yani kış döneminde dizi sektörü daha bir etkili oluyor. Yaz dizilerine nazaran bu aylarda ki diziler daha çok izleniyor. Bu sezon başlayacak olan Kara Sevda dizisi ise uzun zamandır beklenen ve merak edilen diziler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Yaz günlerinin sıcak havasında genelde kendilerini dışarı veya tatile atan vatandaşlar dizi izlemiyor. Okulların tatil olması tatil planlarının yapılması ve herkesin yazlık uğraşlar ile uğraşması insanları televizyon başından uzaklaştırıyor.

Star Tv ekranlarında bu sezon başlayacak olan Kara Sevda dizisi hem konusu hemde oyuncu kadrosu ile dikkat çeken iddialı diziler arasında yer alarak adından söz ettiriyor. Kara Sevda dizisi oyuncuları ve konusu hakkında detaylı bilgileri sizler için bir araya topladık. Burak Özçivit ve Neslihan Atagül Kara Sevda dizisinde baş rol alan iki başarılı isim olarak karşımıza çıkıyor. Birbirlerine uyumlulukları sosyal medya üzerinde çeşitli tartışmalara ve yorumlara neden olsa da bu ikiliden memnun olan kişilerin sayısı da bir hayli fazla.

Kara Sevda Dizisi Oyuncuları 
Star Tv ekranlarının yeni sezonda ekranlara getireceği dizilerden birisi olan Kara Sevda dizisinde rol alan isimlerde seyirci tarafından merak edildi. Burak Özçivit ve Neslihan Atagül Kara Sevda dizisinin fragmanlarında zaten görülüyor. Gelin hep birlikte dizinin diğer oyuncularının kimler olduğuna birlikte bakalım.

Kara Sevda Dizisi Kemal - Burak Özçivit
Kara Sevda Dizisi Nihan - Neslihan Atagül
Zerrin Tekindor
Furkan Andiç
Hazal Filiz Küçükköse
Çağla Demir
Melisa Aslı Pamuk
Payidar Tüfekçioğlu

Kara Sevda Dizisi Konusu
Star Tv'nin iddialı dizilerinden birisi olan Kara Sevda dizisinin yönetmenliğini Hilal Saral’ın yapacağı, senaristliğini Anıl Eke ve Özlem Yılmaz'ın üstlendiği dizi; uzak dünyaların insanları Kemal (Burak Özçivit) ile Nihan'ın (Neslihan Atagül) mucizevi aşk hikayesini konu alacak.Yeni sezonun çok konuşulacak yapımları arasında yer alacak olan "Kara Sevda" dizisi Star TV'de ekrana gelecek.




kara sevda, kara sevda dizisi oyuncuları, kara sevda dizisi konusu, kara sevda dizisi hikayesi, kara sevda dizisi, dizi, 
Kara Sevda Dizisi Oyuncuları ve Konusu Reviewed by Sözlerine Bak on 16:54 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by diziveoyuncuları © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.